Sećate se Rodnijeve žene Kasandre? Šokirali smo se kad smo videli kako izgleda sada!

Glavna dama Mućki

Sećate se Rodnijeve žene Kasandre? Šokirali smo se kad smo videli kako izgleda sada!

Uloga Rodnijeve supruge obeležila joj je karijeru, a evo kako glumica Gvinet Strong izgleda nakon tolikih godina
Objavljeno: 12:25h
Glumica Gvinet Strong je glumila u legendarnoj seriji "Mućke" glumom
10 opičenih činjenica koje niste znali o seriji Mućke (FOTO) (VIDEO) (GIF) Kasandra se ipak nije udala za Rodnija
Inače, Gvinet je glumila od detinjstva, a prvu veliku šansu je dobila sa samo 10 godina kada se pojavila u predstavi "Royal Court" pozorišta u Londonu.
Moji roditelji su bili u šoubiznisu, ali ne kao glumci. Nisam išla u školu glume, učila sam na poslu A SVI GA DOBRO ZNATE: Zaprepastićete kad saznate koje je bilo ORIGINALNO IME čuvenih MUĆKI!
tek su je "Mućke" proslavile. Uloga Rodnijeve supruge joj je obeležila karijeru.
mislim da je Kasandra zasenila sve što sam radila. Jako sam ponosna na taj deo mog života
Gledali ste Rodnija i Dela? 9 činjenica koje sigurno niste znali o Mućkama! Inicijalno Kasandra je trebalo da se pojavi samo u jednoj epizodi, ali tvorac "Mućki" Džon Salivan je video veliku šansu za dodatni humor ako uvede Rodnijevu stalnu devojku u seriju. Bila sam na audiciji za epizodu u kojoj Kasandra upoznaje Rodnija. Jako brzo su odlučili da produže njihovu vezu tako što će mu dati devojku.
Sećate se kada Rodni osvoji besplatni odmor u Španiji? Kasnije se ispostavi da Del Boj zauzme njegovo mesto, pa Rodni mora da putuje kao 14-godišnji sin svog brata i Kasandre. Volela sam to špansko izdanje s odmora, ono mi je omiljeno Volela sam da glumim Kasandru jer se tako dobro uklapala s Rodnijem. To je bila jako popularna veza.
Uradila bih to u deliću sekunde, ali ne znam da li će ikada vratiti "Mućke". To je hipotetičko pitanje, a ne nešto o čemu znam mnogo toga - zaključila je. 24sata

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.