BRAČNI BRODOLOM TRESE HOLIVUD: Kim Kardašijan i Kanje Vest se razvode!
Kim i Kanje imaju troje dece, Foto: Printscreen Instagram

KIM SE POŽALILA

BRAČNI BRODOLOM TRESE HOLIVUD: Kim Kardašijan i Kanje Vest se razvode!

Kim želi da Kanje provodi više vremena s decom i smeta joj što mora da ostavi decu dadiljama kad ide na službena putovanja

Objavljeno: 22:29h

Brak Kim Kardašijan i Kanjea Vesta opet je u krizi. Poznata starleta i rijaliti zvezda na rubu je da preda papire za razvod jer više ne može da se nosi sa činjenicom da njen suprug ne može da funkcioniše bez tableta protiv bolova. Smeta je i što Kanje uopšte nije uključen u gajenje njihovo troje dece i ne trudi se da joj pomogne.

Prema navodima, Kim smeta što je Kanje postao tabletoman
Prema navodima, Kim smeta što je Kanje postao tabletoman foto: Printscreen Instagram

– Kim se poverila prijateljicama kako je Kanje nemoguć, ostaje u studiju po ceo dan i noć pod izgovorm da snima pesme, a zapravo tako izbegava Kim – rekao je izvor za Radar Online. Izvor dodaje kako je Kim na rubu. Za nju je ovaj brak gotov i svesna je kako mora da donese tešku odluku.

Kim je na ivici toga da preda papire za razvod braka
Kim je na ivici toga da preda papire za razvod braka foto: Reuter/Lucas Jackson

Kim želi da Kanje provodi više vremena s decom i smeta joj što mora da ostavi decu dadiljama kad ide na službena putovanja. Kanje je pre godinu dana doživeo psihički slom i Kim je tada bila uz njega, ali sve se teže nosi s njegovim živčanim ispadima i ima utisak da je samohrana majka.

Bonus video NE KUNI ME, NE RUŽI ME, MAJKO! Sestra Slobode Mićalović opčinjava lepotom, ali kad čujete kako peva Luisov hit, ZANEMEĆETE!

(Espreso.co.rs/ Radar online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.