ZBOG NJENE HALJINE SMEJE JOJ SE CEO SVET, A I NAMA JE NEPRIJATNO! Albanska pevačica ušetala GOTOVO GOLA na dodelu Oskara! (FOTO 18+)
Pevačica sklona skandalima, Foto: Fonet

ovo ni naše starlete ne bi nikad obukle

ZBOG NJENE HALJINE SMEJE JOJ SE CEO SVET, A I NAMA JE NEPRIJATNO! Albanska pevačica ušetala GOTOVO GOLA na dodelu Oskara! (FOTO 18+)

Njen stajling tada je proglašen najvećom modnom katastrofom, a kritike koje je dobila nimalo je nisu potresle

Objavljeno: 16:38h

Fotografije Bleone Kereti sa afterpartija upriličenog nakon dodele oskara na koji je došla praktično polugola, obišle su svet i svi pričaju o njenom promašaju, modnom, ali i moralnom neukusu.

Inače, ovo joj nije prvi put. Ona se u sličnom autfitu pojavila i prošle godine na dodeli AMA nagrada. I tada su je svi gledali sa zgražavanjem i to ju je zapravo vinulo u medijsko nebo.

Ovo je stvarno nedopustivo
Ovo je stvarno nedopustivo foto: EPA

Podsetimo, Bleana je široj javnosti postala poznata kada se na dodeli American Music Awards prošlog novembra pojavila u mrežastoj haljini ispod koje je nosila samo minijaturne tanga gačice.

Neukusno i vulgarno
Neukusno i vulgarno foto: EPA

Kada su videli njene fotografije tada, njeni roditelji od sramote nisu hteli da izađu iz kuće.

Njen stajling tada je proglašen najvećom modnom katastrofom, a kritike koje je dobila nimalo je nisu potresle. Pa čak ni te roditeljske.

Bleona Kereti je albanska pevačica, glumica i zabavljačica koja sarađuje sa Džastinom Timberlejkom i Dejvidom Fosterom, a ona voli da ističe kako sve svetske zvezde kopiraju baš nju, na šta se svet pa, uglavnom, smeje.

Bonus video:

NE SAMO ŠTO JE SEKSI, VEĆ JE NEVEROVATNO TALENTOVANA: Kajin glas odzvanjao prostorijom kada je otpevala svetski hit!

(Espreso.co.rs/ Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.