Sećate li se Suzan Bojl koja je glasom oduševila svet? Evo gde je i šta radi danas! (VIDEO)
Suzan Bojl je postala popularna nakon prvog nastupa, Foto: Printscreen/jutjub/amerikaimatalenat

postala zvezda preko noći

Sećate li se Suzan Bojl koja je glasom oduševila svet? Evo gde je i šta radi danas! (VIDEO)

Snimak prve audicije do sada je pogledalo 220 miliona ljudi

Objavljeno:

Suzan Bojl se 2009. godine pojavila na takmičenju "Britain's got a talent" i iznenadila celi svet svojim pevačkim umećem. Neugledna domaćica iz Velike Britanije na audiciji je naišla na podsmeh svih u dvorani, dok nije pustila glas. Istog trenutka kada je otpevala pesmu "I dreamed a dream" postala je zvezda i svi su čuli za nju.

Snimak prve audicije do sada je pogledalo 220 miliona ljudi, a mnogi smatraju Suzan Bojl simbol ostvarenja snova. Suzan je tada rekla da bi volela da bude popularna kao Elen Pejdž, svi su se smejali, ali je Suzan nakon Supertalenta zapevala sa svojim idolom.

Nakon što se proslavila pevala je Obami, Papi i britanskoj kraljici, a zaradila je sedam miliona dolara. Ipak, čini se da je potpuno nestala. Razloga je mnogo, ako je verovati britanskim medijima. Kao neki od razloga navode se njena bolest, smrt sestre, ali i raskid sa prvim dečkom. Suzan je prvi put u vezi bila sa 53 godine.

foto: Amy Susman/Invision/AP

Pokušala je da usvoji dete, ali nije uspela. Nije prestala da se bavi pevanjem, ali ne želi biti stalno prisutna u medijima. Danas vredi 33 miliona dolara te i dalje održava nastupe koji su jako posećeni. Ima stotine hiljada fanova i snima albume, a ove godine pokazala je da je drastično smršala.

Bonus video:

Stefan Živojinović otkriva kako se proslavlja Nova godina u njihovom domu: U našoj porodici pokloni su prevaziđeni (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Indeks.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.