Majka me je vodila na žurke, sa 11 sam postala alkoholičar, sa 12 zavisna od droge, a sa 13 sam presekla vene... Glumica progovorila o teškom detinjstvu! (FOTO)
Dru je danas srećna i ostvarena žena, Foto: Printscreen/Instagram/drewbarrymore

u 9. godini je počela da se drogira

Majka me je vodila na žurke, sa 11 sam postala alkoholičar, sa 12 zavisna od droge, a sa 13 sam presekla vene... Glumica progovorila o teškom detinjstvu! (FOTO)

Glumica danas ima dvoje dece i odavno je iza sebe ostavila problematičnu mladost koja je umalo koštala života

Objavljeno:

Holivudska glumica Dru Barimor bila je senzacija kada se 1982. godine pojavila u filmu E.T. - u Stivena Spielberga. Imala je samo sedam godina.

Strelovit uspeh od devočice je napravio zavisnicu od alkohola i droga. Sa devet godina pušila je cigarete, alkohol je pila sa 11, sa svega 12 godina pušila je marihuanu, a na kokainu je bila već u 13. godini. Kad je imala samo 14 godina završila je na prvom odvikavanju.

Glumica je danas potpuno druga osoba i živi zdravim životom te se posvetila svojim ćerkama Olivi (5) i Frenki (3). Međutim, čak i danas joj je teško kada se seti detinjstva.

@deardrew letter necklace. @amazon and at 14 Crosby street soho

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on

U intervjuu koji je dala za februarsko izdanje magazina InStyle, Dru je otkrila da je majka Džejd oblačila kao 80-godišnju staricu i da je stalno vukla po gradu, kao i da nikada nije bila kod kuće.

- Kad sam imala šest godina majka me je oblačila kao 80-godišnju ženu. Nijedna slika iz tog perioda nije napravljena kod kuće. Nije obavezno da imam takve slike, ali ja skoro nikada nisam bila kod kuće. Uvek sam bila napolju. To je za mene bio najveći gubitak - ispričala je Dru, kojoj već u 14. godini majka više nije bila staratelj.

Roditelji su je u prvu reklamu ubacili kada je imala 11 meseci, u sedmoj je već filmska zvezda koja sipa Bejlis preko sladoleda, u 11. postaje alkoholičarka, u 12. je zavisna od droge, u 13. je presekla vene i hospitalizovana je i napokon u 14. zakonski više nije zavisna od roditelja koji su je u sve to i gurnuli.

@deardrew @amazon

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on

U sedmoj godini, kada je snimila legendarni film "E.T", majka i otac su već bili u ratu. Razveli su se kada je napunila devet godina i majka Džejd je tada počela da je vodi u klub Studio 54, gde je "upoznala" sa drogom i ohrabrivala je da pleše sa poznatim mladim muškarcima. Izlazila je sa majkom bar pet puta nedeljno, pa ne čudi što je na prvoj rehabilitaciji završila u 12.

Kada je shvatila da će joj ćerka umreti ako tako nastavi, Džejd je odvela u psihijatrijsku kliniku gde je bila zatvorena godinu i po dana. Dolazila je da je poseti samo povremeno. Baš tamo lekari su joj sugerisali da traži od suda da majka više ne bude njen staratelj. Tako je bilo, čim je izašla.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.