U jednoj kategoriji Džoni Dep je jedini u Holivudu! (FOTO)

zarađuje i previše

U jednoj kategoriji Džoni Dep je jedini u Holivudu! (FOTO)

Prema analizi poznatog magazina, holivudski glumac zarađuje najveću sumu novca, mnogi tvrde, bez puno razloga
Objavljeno:

Čuveni magazin Forbs objavio je listu najpreplaćenijih glumaca u 2015. godini, a Džoni Dep je na prvom mestu. Znate li ko je ovaj glumac? Gledali ste ga u jednom velikom hitu pre 25 godina (VIDEO)

Za svaki dolar koji je Dep zaradio u 2015. godini, filmovi u kojima je igrao zaradili su tek 1,2 dolara. Najveći "promašaji" od filmova u kojima je glumio Dep su "Mortdecai" i "Transcendence", koji je jedva uspeo da pokrije troškove koji su uloženi u film.
Na drugom mestu je Denzel Vošington, čiji su filmovi, na osnovu svakog dolara koji je glumac zaradio, imali tek 6,5 dolara, a u analizu je uračunat i film "The Equalizer" iz 2014. godine.
Na trećem mestu najpreplaćenijih glumaca je komičar Vil Ferel, čiji su filmovi "Anchorman 2", "The Campaign" i "Get Hard", prošli veoma nezapaženo, a zaradili su tek 6,8 dolara za svaki dolar koji je uložen u glumca. Na listi su još i glumci Liam Nison, Vil Smit, Kristijan Bejl, Čejning Tejtum, Bred Pit, Ben Aflek i Tom Kruz. S druge strane, glumac čiji su filmovi najviše zaradili, na osnovu uloženih sredstava je Kris Ivans. (A. Đ. / Forbes.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.