Napokon se i to desilo: Tarantino dobio zvezdu na Bulevaru slavnih

umetnost nasilja

Napokon se i to desilo: Tarantino dobio zvezdu na Bulevaru slavnih

Genijalni američki reditelj, Kventin Tarantino, konačno je dobio veliko priznanje za doprinos svetu filma
Objavljeno:

Američki reditelj i oskarovac Kventin Tarantino dobio je zvezdu na Bulevaru slavnih u Holivudu, i to samo nekoliko dana pre premijere njegovog najnovijeg filmskog ostvarenje "Osmorica omraženih". Top 5 holivudskih filmova iz 2015. sa najviše grešaka! (VIDEO)

- Izgleda da sam postao velika faca - našalio se na svečanosti Tarantino. Reditelj se prisetio i dana kada je kao dečak sa roditeljima u čuvenom teatru na Holivud bulevaru gledao kultne filmove poput "Dijamanti su večni" i "Buč Kesidi i Sendens Kid". Ceo svet je poludeo za ovim pornićem! (FOTO) (VIDEO) - Red bi se protezao sve do kraja bloka. Mi bismo bili u tom redu i u jednom trenuku bih stajao baš ovde - rekao je Tarantino pokazujući na svoju zvezdu na pločniku.
- Srećan sam što imam svoju zvezdu na Stazi slavnih zajedno sa ostalim ljudima koji su napravili divan posao u ovom gradu - istakao je on. Harison Ford, lovac na blago: Zarađuje sumanuto više od novih glumaca Ratova zvezda (FOTO) Tarantinu su na svečanosti društvo pravili neki od njegovih brojnih saradnika poput Pam Grir, Tima Rota i Semjuela L. Džeksona koji igra vodeću ulogu u njegovom novom ostvarenju "Osmorica omraženih". (Espreso.co.rs/ Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.