Proglasili je za Miss Univerzuma, pa joj skinuli krunu s glave! (VIDEO) (FOTO)

voditelj se izblamirao

Proglasili je za Miss Univerzuma, pa joj skinuli krunu s glave! (VIDEO) (FOTO)

Voditelj Stiv Harvi za pobednicu ovogodišnjeg takmičenja proglasio predstavnicu Kolumbije, a onda joj par minuta kasnije rekao da je zapravo prva pratilja
Objavljeno: 14:43h

Na ovogodišnjem izboru za Miss Univerzuma odigrala se neverovatna drama. Naime, voditelj Stiv Harvi je za pobednicu ovogodišnjeg takmičenja proglasio predstavnicu Kolumbije, a onda je nakon nekoliko minuta morao da joj skida krunu i preda je pravoj pobednici - Filipinki. Gola Miranda Ker na naslovnici koja je razbesnela roditelje (FOTO 18+)

Steve Marcus
Iako ova manekenka izgleda savršeno obično, zbog ove fotke danas je ceo svet pljuje ili hvali! Dok su se dve finalistikinje držale za ruke u iščekivanju proglašenja pobednice, Harvi je Miss Kolumbije, Ariadnu Gutierez, proglasio pobednicom. Lepotica je slavila puna dva minuta slavila sa suzama u očima, a onda je Harvi uvideo kobnu grešku - ona je, zapravo, prva pratilja.
Sofija Vergara i Irina Šajk su 0 za nju! Posle seksi striptiza ove cice, zaboravićete sve druge žene! Lepa Ariadna je morala da preda 30.000 dolara vrednu krunu da preda filipinskoj glumici i manekenki nemačkog porekla, Pii Alonzo Vurcbah.
Iako nije uspela da kontorliše suze, Kolumbijka veruje da se sve događa sa razlogom i zahvalila se svojim fanovima na pruženoj podršci.

Steve Harvey accidentally crowns #MissColombia!#MissPhilippines Wins!! #Watch how #MissUniverse all went down. #SteveHarvey owned up to his mistake. Like Rick Party & Life of the Partys#MyWifeWasKidding

Posted by Rick Party on Sunday, December 20, 2015

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.