DEVOJČICU TERAO NA GRUPNJAK, A SILOVAO JE I SVOJU SESTRU! Nije mogao da uđe u mene, rekao je da sam jako uska, a onda je pozvao telohranitelja... (FOTO)
Foto: Fonet

obojica penetrirali u nju

DEVOJČICU TERAO NA GRUPNJAK, A SILOVAO JE I SVOJU SESTRU! Nije mogao da uđe u mene, rekao je da sam jako uska, a onda je pozvao telohranitelja... (FOTO)

Pojavio se policijski izveštaj u kojem se nalazi svedočenje devojčice koja je tada imala 16 godina, a Stalone 40, a u kojem devojka otkriva detalje seksualnog napastvovanja

Objavljeno:

Glumac Silvester Stalone pre nekoliko decenija primorao je maloletnicu na seks, o čemu postoji i policijski dokument, ali ona nikada nije optužila glumca.

- Nije mogao da uđe u mene i rekao mi je da sam jako uska. Onda me pitao da li sam ikada imala seks s dva muškarca istovremeno. Rekla sam da nisam, a on je pozvao telohranitelja koji se skrivao u kupatilu da nam se pridruži - ispričala je neimenovana devojka policiji.

Tinejdžerka je kazala da ju je Stalone naterao da njegovom telohranitelju pruža oralni seks, držeći joj glavu. Nakon toga, tada 27-godišnji telohranitelj je, kaže devojka, u nju penetrirao. Kada je sve bilo gotovo, glumac i njegov telohranitelj devojci su zapretili.

foto: Profimedia

Inače, Stalone je navodno godinu dana posle tog incidenta optužen da je silovao i svoju polusestru.

Pre nekoliko godina pojavila se priča da je Stalone krajem osamdesetih silovao svoju sestru, Toni-En. Te tvrdnje je u javnost izneo njen sin Ed, dok je Staloneova majka kazala da se Toni-En drogirala i da je ucenjivala glumca da bi mu izvukla novac.

Prema pisanju Njujork posta 2013. godine, glumac je krajem 1980-ih, kada je bio na vrhuncu karijere, dao dva miliona dolara i mesečno uplaćivao 16.500 dolara svojoj polusestri Toni-En koja mu je pretila da će mu uništiti karijeru.

Ona je preminula 2012. godine od kancera, a do smrti je tvrdila da ju je seksualno napastvovao. Kada su se u javnosti pojavili dokumenti koji pokazuju da je Stalone seksualno iskoristio i napastvovao maloletnicu, pričao silovanju polusestre dobija novu težinu.

foto: AP/Jordan Strauss

(Espreso.co.rs/ Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.