Lejdi Gaga progovorila o silovanju: Mislila sam da sam sama kriva (FOTO)

Kraljica skandala ipak krhka

Lejdi Gaga progovorila o silovanju: Mislila sam da sam sama kriva (FOTO)

Lejdi Gaga je na promociji dokumentarca o silovanju otkrila svoju tužnu priču, kao i teškoće sa kojima se nosila
Objavljeno:

Popularna pevačica, Lejdi Gaga, se poverila da se ona, kao ceo njen život promenio nakon što je silovana još u tinejdžerskoj dobi. Godinama nikome nije rekla ni reč o tome šta joj se zapravo dogodilo. Krv, seks i nasilja na sve strane: Tako je kad Lejdi Gaga glumi (FOTO) (VIDEO) - Jedina osoba koja može da vas izleči u takvom jednom scenariju jeste vi sami, a to je prilično komplikovan proces - rekla je Lejdi Gaga na promociji dokumentarca 'The Hunting Ground', čija je je tematika silovanje na kampusu.

Gaga je bla silovana kada je imala 19 godina i dugo je ćutala o ovom nemilom događaju najviše zbog toga što nije znala kako da se nosi s tim. 17 zvezda koje su izmislile lažna imena kako bi postali slavne! (FOTO) - Nikome nisam rekla, mislim, čak sedam godina. Nisam ni sama znala šta da mislim o tome, nisam znala kako to da prihvatim, nisam znala kako da ne krivim sebe ili kako da ne mislim da to nije bila moja krivica. To je bilo nešto što mi je zaista promenilo život. Potpuno je promenilo ono što sam ja. Promenilo je moje telo, promenilo je moje misli - poverila se pevačica i priznala da je bilo trenutaka kada je i samu sebe krivila za napad.
Ona je pomislila da je možda i sama odgovornoa zbog svog provokativnog oblačenja ili otvorenog ponašanja. Mislila je da je zaslužila to što joj se dogodilo. Ali je u međuvremenu našla novu snagu i odlučnost u sebi, te prevazišla problem sa kojim se borila.
(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.