Zbog ovoga je Tom Hardi najveći šmele u Holivudu! Ne, nije zbog Lea! (FOTO)

Kakav paket za dame!

Zbog ovoga je Tom Hardi najveći šmele u Holivudu! Ne, nije zbog Lea! (FOTO)

Sve oči su bile uprte u Leonarda Dikaprija i Toma Hardija na BAFTA projekciji novog filma Povratnik u Londonu.
Objavljeno: 16:32h

Najmanje što možemo reći je da su dva prijatelja imala dva različita stila. Dok se uvek zgodni Leonardo odlučio za klasičniju varijantu, sivo odelo i crne cipele, Tom je izabrao nešto mnogo udobnije - farmerke, majicu, dopunjenu lancem i znojnicom. Ovakvo izdanje na crvenom tepihu uopšte nije često među holivudskim facama, ali sa takvim telom i stavom Tom može sebi da dozvoli da pojavi i u običnoj beloj majici. Baš zato je i takav šmeker. Kako je Veljko Arkanu zario nož u leđa! Da je živ - zbog ovoga bi se momentalno odrekao sina! (FOTO)

leo d
Mali Keba - veliki švaler! Skidamo kapu! Ove 4 seks bombe je šetao pre Seve (FOTO) Povratnik prikazuje epsko preživljavanje pojedinca i snagu ljudskog duha. Duboko u neispitanoj američkoj divljini, legendarnog trapera Hju Glasa (Diakprio) su ostavili članovi njegove lovačke družine da umre duboko u neispitanoj američkoj divljini. Iako se bori za život, Glas planira osvetu nad Džonom Fitcdžeraldom (Tom Hardi). Vođen jakom voljom kao jedinim oružijem i ljubavlju prema porodici, Glas mora da se izbori sa surovom zimom i željom za osvetom. Režiju „Povratnika” potpisuje reditelj i dobitnik Oskara Alehandro Gonzales Injaritu (Čovek ptica, Vavilon). Dobar dan, ja sam najseksi guza sveta! Garantovano popravljam raspoloženje! (FOTO) (VIDEO)

Ko nije gledao ove crtaće, taj nije odrastao u Srbiji: 20 ultimativnih crtanih filmova (FOTO) (GIF) (VIDEO) Bioskopska publika u Srbiji imaće priliku da pogleda ovaj film od 21. januara sledeće godine.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.