MISTERIJA ZADNJICE TOMA KRUZA: Da li je ogromna pozadina slavnog glumca PRAVA ili LAŽNA? (FOTO)(VIDEO)
Foto: Fonet

razbija internet!

MISTERIJA ZADNJICE TOMA KRUZA: Da li je ogromna pozadina slavnog glumca PRAVA ili LAŽNA? (FOTO)(VIDEO)

Da li i vi mislite da je glumac "lažirao" pozadinu?

Objavljeno:

Već nam je svima dobro poznato da je pedesetpetogodišnji glumac Tom Kruz fizički spreman na sve - sam radi opasne scene u filmovima, redovno trenira i generalno ništa ne može da ga pobedi (u filmovima).

Međutim, pojavila se teorija koja bi mogla da mu poljulja reputaciju neustrašivog momka i to gora od sajentologije i "tračeva" da nosi cipele na štiklu kada snima filmove sa glumicama koje su više od njega.

foto: Fonet

Naime, jedan korisnik Twittera je postavio fotografiju glumčeve zadnjice iz filma "Valkira" (2008), tvrdeći da to nije njegova prava pozadina, već da nosi umetke - lažnu zadnjicu!

Komentari su eksplodirali, tvit je podeljen više od 15.000 puta i započeta je "filozofska" debata o poreklu zadnjice na fotki.

Neki smatraju da je pozadina toliko velika jer je "otporna na metke i kamenje", drugi da je njegov tim zabrljao i da nije glumčeva krivica što se ovolika zadnjica "omakla".

"Siguran sam da je ovo prava zadnjica koja nosi lažnog Toma Kruza" i "Verovatno je njegova prava pozadina, ali su zaboravili da je u specijalnim efektima stave ne normalnu veličinu", samo su neki od komentara dežurnih šaljivdžija.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.