OPERACIJE, BOTOKS, KILOGRAMI, SILIKONI: Nekada su se svi ložili na ove mega cice, a one se sad RASPADAJU! (FOTO)
Foto: Printscreen

šta se njima desilo?!

OPERACIJE, BOTOKS, KILOGRAMI, SILIKONI: Nekada su se svi ložili na ove mega cice, a one se sad RASPADAJU! (FOTO)

Do pre nekoliko godinama muškarci su uzdisali za njima i držali njihove postere na zidu, a danas bi ih najrađe zaboravili...

Objavljeno:

Tokom godina Janice Dickinson je imala desetine plastičnih operacija, ali kada se pogledaju fotografije sa samog početka njene karijere, ona izgleda potpuno neprepoznatljivo.

foto: Printscreen

Šezdesetogodišnjakinja se vinula u zvezde uspešnom manekenskom karijerom i često je nazivaju i prvim svetskim super modelom. Vremenom je intenzivnim korišćenjem botoksa i plastičnim operacijama na svom telu želela da zaustavi starenje, ali joj to nikako nije pošlo za rukom, pa danas izgleda kao potpuno druga osoba u odnosu na fotografije sa početka karijere.

foto: AP

Na fotografiji koja je jedna od njenih prvih naslovnih strana, vidimo mladu Janice sa besprekornim tenom, punim usnama i prelepim licem bez mnogo šminke, a jedino što je od tada ostalo isto je njena tamna kosa.

foto: AP

Američka tinejdžerska serija, "Zvono kao spas" uživala je ogromnu popularnost kod nas pre nekoliko godina, a pre više od dve decenije snimljena je poslednja epizoda ove serije koja je pratila živote nekoliko srednjoškolaca.

Tifani Tjesen bila je tada tiha patnja mnogima, ali stvari su se sada promenile.

foto: Printscreen

Tifani je nabacila nekoliko kilograma, skratila kosu, stavila hijaluron u usne i prestala da bude zanimljiva.

foto: AP

Helena Kristensen, danska manekenka i model nekada bila najlepša žena sveta. Slavu je stekla pojavljujući se u spotu "Wicked game", gde je pokazala sve svoje čari.

Manekenku je vreme pregazilo i izgleda neprepoznatljivo. Danas ne izgleda ni približno seksi kao nekada. Njena seksepilnost se potpuno izgubila i više liči na neku bakicu.

foto: Printscreen

Danska manekenka i fotograf bila je i bivši anđeo Viktorije sikret radila je i kao kreativni direktor za Nilon magazin, a bavi se i humanitarnim i dobrotvornim radom.

foto: Beta

Glumica Elizabet Šu bila je takođe tiha patnja mnogim generacijama koje su odrastale devedesetih godina prošlog veka.

Na njen osmeh niko nije mogao da ostane imun, ali danas je on izgubio svoju draž.

foto: Printscreen

Elizabet je izgubila svoj šarm, nije više zanosna kao nekada, ali srećom nije se unakazila plastičnim operacijama.

foto: AP

Slavna američka glumica Anđelika Hjuston šokirala je javnost izgledom na predstavljanju druge sezone NBC serije "Smash" u kojoj glumi producntkinju Eileen Rand. Nekada model, sada je prava antireklama za plastične operacije.

foto: Printscreen

Anđelikino lice, "raspalo" se od injekcija kolagena i eksperimentalnog korištenja botoksa čiju je ekstremnu upotrebu glumačka ikona priznala s čežnjom da sačuva mladenački izgled.

foto: Reuters

Popularna pevačica Keli Klarkson nedavno je uslikana bez šminke i sa dosta kilograma viška, ni nalik onoj osobi sa spotova ili sa šljaštećih holivudskih događaja.

foto: Printscreen

Uvek je imala problem sa viškom kilograma, kojih nikako da se reši, međutim, Keli je nedavno rekla za “Self” magazin da ona nije opterećena svojim kilogramima.

foto: Beta

Kristina Agilera je otvoreno progovorila o svojoj borbi sa prekomernom težinom i pritiscima koje čelnici muzičkog biznisa vrše na nju da bi smršala.

- Tokom promocije 2002. godine sam se umorila od toga da budem mršava, bela devojka - započela je Agilera svoju ispovest i otkrila da su muzički producenti sazvali hitan sastanak kada se prvi put ugojila i stavila pirsinge.

foto: Printscreen

S pravom ili ne, procenite sami:

foto: Beta

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.