SRPKINJE PADAJU U TRANS! Najpoznatiji holivudski glumac stiže u BEOGRAD, a za njim i ONA!
Foto: Reuter

woow

SRPKINJE PADAJU U TRANS! Najpoznatiji holivudski glumac stiže u BEOGRAD, a za njim i ONA!

Prema pisanjima pojedinih medija, slavni glumac u Beograd bi trebalo da stigne krajem avgusta

Objavljeno: 15.08.2017. 11:24h
  • 2


Boravak proslavljene Džulije Roberts i Demi Mur u Srbiji izazvao je opštu euforiju u prestonici, a nakon njih Beograd će ugostiti holivudskog šmekera Kijanu Rivsa. Kako prenose mediji Rivs će se u Beogradu zadržati tri nedelje. Nakon njega, nešto kraći boravak u srpskoj prestonici rezervisala je i Naomi Kembel, svetski poznati top model.

- Agenti su još u januaru rezervisali hotel u centru grada gde će Rivs boraviti sve vreme snimanja. Najnoviji film u kojem Kijanu igra glavnu ulogu biće sniman na nekoliko lokacija u Beogradu, a postoji mogućnosti da se neke scene snimaju na Tari. U svakom slučaju, holivudski glumac je zahtevao da ukoliko vožnja do seta ne traje više od tri sata, on želi da bude u hotelu u Beogradu, a ne da se premešta. Producenti su mu predočili osnovne informacije o zemlji u koju dolazi jer o njoj ništa nije znao - tvdi izvor koji je otkrio i da Kijanu nije imao specijalne zahteve:

foto: Fonet

- Kijanu nije imao neke posebne zahteve osim da mu soba bude svetla, sa puno sunca, i da u svakom trenutku ima na raspolaganju posebnu vrstu mineralne vode koja će biti uvezena iz Amerike jer je kod nas nema u prodaji. Tražio je i dodatnu infiltraciju kiseonika u apartman, kao i da na setu komunicira s onoliko ljudi koliko je neophodno - kaže izvor.

S druge strane, Naomi će najverovatnije boraviti u Beogradu tri dana, a poželela je i da sazna nešto više o noćnom životu Beograda po kom je, između ostalog, naša prestonica i poznata:

foto: Profimedia

- Za nju je rezervisan hotel na četiri dana, ali su velike šanse da Srbiju napusti i posle tri dana jer sve zavisi od ažurnosti ekipe na setu. Ona će pozirati za novi američki brend odeće za koji se u Beogradu radi katalog. Ogromna kuća sa stilskim nameštajem iznajmljena je na Dorćolu, i tu će Naomi pozirati pred objektivom američkog fotografa koji dolazi zajedno sa njom. Za razliku od Rivsa, Kembelova poznaje srpsko tržište i zna da su Srbi gostoprimljiv narod i da imaju lepe devojke. Ona je čula da je Beograd poznat po noćnom životu pa je izrazila želju da jedno veče izađe u provod - tvrdi dobro obavešten izvor.

(Espreso.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media