BOLUJE OD PROBLEMA KOJI POGAĐA VEĆINU LJUDI! Seks simbol DEVEDESETIH ostala bez dva prednja zuba! (FOTO)
Foto: Printscreen

užas

BOLUJE OD PROBLEMA KOJI POGAĐA VEĆINU LJUDI! Seks simbol DEVEDESETIH ostala bez dva prednja zuba! (FOTO)

Bezvremenska lepotica ukazala je na ozbiljni problem, koji pogađa većinu ljudi

Objavljeno:

Ne trebate biti veliki obožavalac Demi Mur da biste znali neke stvari o njoj.

Sigurno svi znate da je u devedesetima bila seks simbol, kao i da je bila u braku s Brusom Vilisom, s kojim ima troje dece, ali i s 15 godina mlađim Aštonom Kučerom koji se sada skrasio s Milom Kunis.

foto: Gif

No čak i najveći obožavaoci glumice verovatno ne znaju da Demi nema dva prednja zuba, što je otkrila Džimiju Falonu na gostovanju u njegovoj emisiji The Tonight Show. Iako se u emisiji pojavila kako bi predstavila svoj novi film "Rough Night", razgovor je brzo skrenuo u potpuno drugom smeru.

"Poslala si mi ovu fotografiju i to je najluđa stvar koju sam video," rekao je Falon, držeći pritom fotografiju na kojoj Demi pozira bez dva prednja zuba.

foto: Printscreen

No Demino objašnjene o tome kako se to dogodilo iznenadilo je sve prisutne. "Volela bih reći da se radilo o nekakvoj nezgodi na skejtu ili nečemu drugome, što je jako kul, ali važno je pričati o razlogu zbog kojeg su mi ispali zubi jer se radi i o jednom od najvećih ubica u SAD-u, nakon srčanih bolesti. A to je stres. I upravo zbog stresa izgubila sam svoja dva prednja zuba," ispričala je Demi.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.