Lepa si Pamela, ili PAMELA PROP'O? Isplivale neočekivane slike, a svi se pitaju ŠTA JOJ JE SA LICEM? (FOTO)
Foto: Profimedia

ne ide...

Lepa si Pamela, ili PAMELA PROP'O? Isplivale neočekivane slike, a svi se pitaju ŠTA JOJ JE SA LICEM? (FOTO)

Asocijacija za seksi cicu i silikone decenijama je bila glumica i model Pamela Anderson, međutim, ona se nedavno pojavila na crvenom tepihu Filmskog festivala u Kanu i skoro niko je nije prepoznao

Objavljeno:

Seks simbol '90-ih Pamela Anderson je neko čije ime kada god bi bilo spomenuto to bi značilo da se misli na dobru cicu, silikone, vitku plavušu ili "Čuvare plaže", prvenstveno zbog njenog izgleda.

foto: Profimedia

Međutim, Pamela se juče pojavila na crvenom tepihu Filmskog festivala u Kanu, na premijeri filma "120 udaraca u minuti" i ni mnogi fotoreporteri je u trenutku nisu prepoznali.

BILA JE NA PSIHIJATRIJI, OBRIJALA JE GLAVU I IMALA JE VIŠAK KILOGRAMA: Sada je veća bomba nego ikada! (FOTO) (VIDEO)

Od njene vitke i seksepilne figure ostalo je malo, a njeno lice je potpuno neprepoznatljivo - bili su samo neki od komentara prisutnih posetilaca na Festivalu u Kanu, dok su neki neprestano pokazivali njene fotografije i postavljali samo jedno pitanje: "Pogodi ko sam?".

A post shared by InstaGlam News (@instaglamnews) on

Seks bomba '90-ih kako su mnogi nazivali Andersonovu sada nije ni senka od onoga što je nekada bila, ali to joj možda ne bi ni trebalo zameriti jer ona uskoro ulazi u šestu deceniju života.

foto: Reuters

(Espreso.co.rs / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.