Porše objavio ko je kriv za smrt Pola Vokera (FOTO)(VIDEO)

Krivica kao vruć krompir

Porše objavio ko je kriv za smrt Pola Vokera (FOTO)(VIDEO)

Ćerka holivudskog glumca je tužila "Porše" 28. septembra zbog smrti njenog oca, a kompanija je konačno dala odgovor
Objavljeno: 20:16h

Skoro 15 godina film "Paklene ulice" nas zabavlja publiku svojim neverovatnim scenama vožnje najluksuznijih automobila. Međutim, u novembru 2013. godine, franšiza je ostala bez svog glavnog glumca, Pola Vokera, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći u svom "Poršeu Kareri" iz 2005. godine. Oni zarađuju i iz groba: Pokojnici koji prave milione! (FOTO) 28. septemrba ove godine, Vokerova ćerka, Medou, je odlučila da tuži "Porše" zbog smrti njenog oca, a sada smo konačno dobili i njihov odgovor na tužbu.

Proizvođači automobila su dugo bili u potrazi za razlozima zbog kojih bi tužba bila odbačena. Oni tvrde da je vozilo bilo "nepropisno održavano i zloupotrebljeno". Zajedno imaju više klikova nego planeta stanovnika! Najgledaniji spotovi Jutjuba! (VIDEO) Kompanija tvrdi da su i Pol Vokeer i njegov vozač bili sveni rizika prilikom ulaska u vozilo i da je njihova smrt zapravo samo njihova krivica.
- Gospodin Voker je svesno i dobrovoljno preuzeo sve rizike i opasnost u vezi sa predmetom "Porše Karera". Opasnosti i rizici su mu bili poznati, a on je odlučio da upravlja vozilom na način koji ga izlaže riziku i opasnosti, te stoga na njega pada sva krivica - rekli su u "Poršeu". Nesreća se dogodila kada je Vokre napustio svoj humanitarni događaj u pola 4 ujutru, nakon čega je njegov vozač izgubio kontrolu nad automobilom i udario u banderu.
U trenutku udara, automobil se kretao brzinom između 90 i 100 milja na sat, a dozvoljena brzina na toj deonici puta je bila 71 milja na sat. To je takođe podatak koji ide u prilog odbarni.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.