OTAC PUN PARA, A NASLEDNIK ŽIVI KAO BESKUĆNIK: Dobio VANBRAČNOG SINA kog nikad nije UPOZNAO i sad MOLI ZA HLEB
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

STRAŠNO

OTAC PUN PARA, A NASLEDNIK ŽIVI KAO BESKUĆNIK: Dobio VANBRAČNOG SINA kog nikad nije UPOZNAO i sad MOLI ZA HLEB

Da li je moguće da postoje ovakvi ljudi?

Objavljeno:

Mnogi bi pomislili da, kada su vam roditelji slavne osobe, to automatski znači život na visokoj nozi, bez briga i problema.

Situacija ipak nije uvek takva, a jedan od onih koji je to osetio na svojoj koži je i sin legendarnog pevača Toma Džonsa - Džonatan Berkeri.

Iako slavni muzičar ima na računu više od 175 miliona dolara, njegov sin nije video ni "cvonjka", i ne samo to, već i živi kao beskućnik i moli za hleb. Nažalost, "kola" su se slomila upravo na Džonatanu samo iz jednog razloga - što je nastao kao plod afere.

Tom Džons
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Naime, poznato je da je Džons proveo čak 59 godina u braku sa samo jednom ženom - Melindom, sa kojom je bio sve do njene smrti 2016. Međutim, ovoliki bračni staž nije značio i vernost, te je pevač imao brojne ljubavnice. Pričalo se da je na vrhuncu karijere spavao sa čak 250 žena. Da li u tim glasinama ima istine, nije poznato, ali ono što se zna je da je jedna od usputnih afera rezultirala rođenjem njegovog vanbračnog sina.

Mama Džonatana, Ketrin Berkeri, nekada je bila model, a upoznala je Džonsa tokom njegove turneje po Americi u oktobru 1987. godine. U to vreme, Ketrin je radila kao menadžer hotela, ali je sanjala o uspehu u svetu modelinga. Iako je azijskog porekla, američka porodica ju je usvojila kada je imala osam godina.

Nakon kratke trodnevne veze, Ketrin, koja je tada imala 24 godine, otkrila je da je trudna. U junu 1988. godine rodila je dečaka Džonatana, a onda je usledilo nekoliko meseci borbe u sudnici kako bi pevač priznao očinstvo.

Prema presudi američkog suda iz 1989. godine, na osnovu DNK testiranja, potvrđeno je da je Tom Džons zaista otac deteta. Međutim, on je i dalje tvrdio suprotno. Džons je Ketrin platio vanparničnu nagodbu od 50.000 funti, a bio je obavezan da plaća alimentaciju od 1.700 funti mesečno do sinovljeve 18. godine. Ipak, Tom nije bio prisutan u Džonatanovom životu, te se čak veruje da se nikada nisu ni sreli lično.

"To nije bilo nešto što sam planirao. Da sam to planirao, pružio bih još nešto osim finansijsku pomoć. Ali nisam. Samo sam pao na zavođenje", rekao je slavni 83-godišnjak svojevremeno.

Pokušao je da stupi u kontakt sa svojim ocem Tomom i polubratom Markom, ali nije dobio odgovor od njih
Pokušao je da stupi u kontakt sa svojim ocem Tomom i polubratom Markom, ali nije dobio odgovor od njihfoto: Eric Benetti / Avalon / Avalon / Profimedia

Nažalost, život Džonatana, koji sada ima 35 godina, bio je veoma težak. Prošao je kroz period kada je bio beskućnik, boravio je u skloništima za odrasle i spavao na klupama u gradskim parkovima. Tokom tinejdžerskih godina koristio je narkotike kao način da se nosi sa osećajem odbačenosti od oca. Bio je uhapšen nekoliko puta zbog droge.

"Sve potiče od mog oca. Mislim da to dugo nisam shvatao, ali sam bio jedno ljuto dete koje je vapilo za ocem. Bio sam strašno ljut. Moj bes je isplivao na površinu u školi. Borio sam se sa svim klincima oko mene i stalno sam se bunio", ispričao je 2013. za "Daily Mail".

Sin mu je bio uhapšen nekoliko puta zbog droge
Sin mu je bio uhapšen nekoliko puta zbog drogefoto: Ingo Barth / akg-images / Profimedia

Nakon što je pušten iz zatvora, Džonatan je morao da ide na rehabilitaciju, ali njegova situacija i dalje nije bila povoljna. 2018. godine viđen je kako peva pesme svog oca na ulicama Nju Džersija, sa znakom u rukama na kojem je pisalo: "Potreban mi je novac". Tada je navodno živeo u skloništu za beskućnike i radio pola radnog vremena sklapanjem nameštaja u fabrici.

Pokušao je da stupi u kontakt sa svojim ocem Tomom i polubratom Markom, ali nije dobio odgovor od njih. Nije tražio nikakvu pomoć, samo je želeo da se upoznaju.

Bonus video:

01:06

Bizarni video Britni Spirs

(Espreso / Wanted/ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.