VERENICA JE MILIJARDERA, IMA 54 GODINE I NI JEDNU BORU NA LICU: Evo kako je "PLASTIČNA LJUBAVNICA" izgledala PRE
Loren Sančez i Džef Bezos, Foto: CRY-MA. / The Photo One / Profimedia

drugačija!

VERENICA JE MILIJARDERA, IMA 54 GODINE I NI JEDNU BORU NA LICU: Evo kako je "PLASTIČNA LJUBAVNICA" izgledala PRE

Nećete verovati kako je izgledala pre operacija

Objavljeno:

Američka novinarka Loren Sančez, inače verenica milijardera Džefa Bezosa, gotovo je uvek na meti kritika zbog svojih plastičnih operacija, a zbog novog izgleda dobila je i nadimak "plastična ljubavnica".

Mnogi su mišljenja da je ova kontroverzna novinarka preterala sa zahvatima, a neki je čak upoređuju i s voštanom figurom, te ne mogu da se načude njenom izgledu kada uporede Lorenine fotografije iz prošlosti.

Stručnjaci veruju da je u jednom trenutku počela s botoksom, koji redovno praktikuje, a verovatno je ubrizgavala i filere.

1 / 6 Foto: WWW.LUCASGRO.EU / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

S obzirom na to da 54-godišnja Loren nema bora, sasvim je sigurno da ih je "ispeglala".

Podsetimo, Džef se 2019. godine razveo od bivše supruge Makenzi Bezos nakon 25 godina braka, a razlog rastanka bila je upravo zanosna Loren, s kojom ju je godinama varao i skrivao vezu.

Evo kako je izgledala pre operacija
Evo kako je izgledala pre operacijafoto: iPhoto/face to face / Face to Face / Profimedia

Golupčići su prvi put kao par snimljeni na Vimbldonu 2019. godine, gde su u svečanoj loži neprestano razmenjivali nežnosti i gotovo se nisu ni obazirali na finalni meč turnira.

Nakon toga postali su nerazdvojni, a iako javnost u njih nije verovala i Loren se od početka prikazivala kao žena željna isključivo novca, čini se da su i dalje zaljubljeni kao u početku.

Slavni osnivač Amazona i njegova verenica su prošle godine posetili Hvar i doplovili su i u Dubrovnik, a s njima su se Stradunom prošetali i Kejti Peri i Orlando Blum.

Bonus video:

00:38

LJUBA ALIČIĆ OTKRIO KOLIKI JE NAJVEĆI BAKŠIŠ KOJI JE IKAD DOBIO! Letele novčanice od 500 evra, pa se nakupila BASNOSLOVNA CIFRA!

(Espreso/Dnevnik.hr/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.