PREMINUO POZNATI TIKTOKER: Ono što je OBJAVIO DAN PRED SMRT LEDI KRV U ŽILAMA, ovo su detalji
Rasel Manser, Foto: Printscreen:instagram/russellmanserofficial_ insta

TUGA

PREMINUO POZNATI TIKTOKER: Ono što je OBJAVIO DAN PRED SMRT LEDI KRV U ŽILAMA, ovo su detalji

Ništa nije slutilo na smrt

Objavljeno:

Rasel Manser, bivši zatvorenik koji je uspeo da preokrene svoj život i postane poznati influenser, preminuo je u subotu uveče. Manser je proveo 23 godine iza rešetaka u zatvorima širom Australije, gde je imao priliku da se upozna sa različitim kriminalcima, među kojima je bio i Ivan Milat, serijski ubica hrvatskog porekla. Milat je bio poznat po služenju doživotne kazne zbog ubistva sedam autostopera, ali se sumnjalo da je povezan i sa drugim nerazjašnjenim ubistvima.

Manser je uspeo da preokrene svoj život osnivanjem dobrotvorne organizacije "The Voice of A Survivor" koja je pružala pomoć žrtvama fizičkog, emocionalnog i seksualnog zlostavljanja. On je i sam bio žrtva seksualnog zlostavljanja, što ga je dovelo u začarani krug zloupotrebe droge i kriminala tokom skoro pola svog života.

Manser je postao poznat kao portparol zatvora na društvenim mrežama, deleći svoje iskustvo i priče o životu u najtežim zatvorima u Australiji, kao i o najzloglasnijim stanovnicima tih zatvora. Na platformi TikTok imao je čak 134.000 pratilaca, a vest o njegovoj smrti šokirala je mnoge njegove obožavaoce, posebno imajući u vidu da je samo dan pre smrti podelio video u kojem se raspravlja o azijskim bandama u zatvorima.

Iako je Manser postigao značajan uspeh svojim radom na društvenim mrežama i dobrotvornom radu, njegova organizacija je ukinuta prošlog jula, što je predstavljalo težak udarac za njega. "Bilo je zaista teško u poslednje vreme", rekao je Manser za Daili Mail Australia. Iako uzrok smrti još nije objavljen, vest o gubitku ovog bivšeg kriminalca koji je uspeo da promeni svoj život duboko je potresla ljude širom sveta.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Republika/P.R. Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.