DOMAĆINSKI PUSTILA GRUDI NA "ISPAŠU": Crnka bez BRUSA i u GAĆICAMA na ULICI, kako je bilo PROLAZNICIMA zbog OVOGA?
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

DOMAĆINSKI

DOMAĆINSKI PUSTILA GRUDI NA "ISPAŠU": Crnka bez BRUSA i u GAĆICAMA na ULICI, kako je bilo PROLAZNICIMA zbog OVOGA?

S obzirom na to da imala brushalter nije ništa prepustila mašti

Objavljeno: 10:14h

Supruga Kanjea Vesta, Bjanka Ćensori već nekoliko dana za redom pravi potpuni haos na ulicama Los Anđelesa.

Bjanka Ćensori u prethodna dva dana prošetala se u helankama koje su joj oktrile zadnjicu, a dan kasnije izašla je u nakraćoj mini suknji na svetu. Ali, Ćensori nema nameru da stane, njeno sledeće provokativno izdanje je providna majica u boji kože. S obzirom na to da imala brushalter nije ništa prepustila mašti.

Bjanka Sensori pokazala je svoje bogatstvo u još jednom zapanjujućem izdanju u još jednom izlasku sa suprugom "Cheesecake Factory" restoranu u Los Anđelesu.

Ponovo je šokirala javnost
Ponovo je šokirala javnostfoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Posle "tanga izdanja" ovaj put se odlučila da napravi jedan krug Los Anđelesom bez grudnjaka ispod potpuno topa u boji kože.

Ćensori pokazala je svoj uzani struk, dugačke noge, a grudi su bile u prvom planu.

Kanje za razliku od svoje supruge ne odustaje od izdanja "crno od glave do pete". Očigledno je da on želi da njegova voljena bude glavna atrakcija.

1 / 17 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kada su fotografije dospele na društvenu mrežu X (Tviter) u komentarima ljudi više nisu mogli da veruju šta se događa: "Dojke joj se razlivaju po asflatu", "Shvatili smo, imaš s**u, dosta više", "Volela bih da se Kanje pojavi u topu i tangama, a da ona bude u crnom zakopčana", "Vidi se da je boli uvo za sve".

Podsetimo, Bjanka je nedavno uslikana i sa svojom mamom.

Australijanka je izabrala (pre)kratku haljinu u bebiroze boje od satena, sa ogromnim dekolteom i golim leđima, te detaljima napravljenih od kristala, a upotpunila ju je prozirnim dokolenicama i Prada salonkama sa otvorenom petom i niskom potpeticom.

Bjanka je nedavno uslikana i sa svojom mamom
Bjanka je nedavno uslikana i sa svojom mamomfoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ako ste pomislili da je ovo jedno od primerenijih izdanja slavne 29-godišnjakinje, prevarili ste se! To je bio slučaj samo dok se nije okrenula - pri svakom pokretu haljina joj se podizala, i jasno se nazirala njena gola zadnjica.

1 / 5 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, pre nešto više od dve nedelje u medijima su se pojavili navodi koji tvrde da Bjankin otac Leo misli da se njegova ćerka oblači "prostački".

"On želi da sedne kao čovek sa Kanjeom i da ga pita o čemu prokleto razmišlja kada paradira sa Bjankom kao da je "prostački, goli, trofejni poni", rekao je izvor blizak njenim roditeljima.

Bonus video:

00:45

Ana Nikolić i Jovana Jeremić zajedno u provodu

(Espreso / Blic žena / Milorad Milovanović/ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.