JOŠ JEDAN RAZVOD, ŠTA JE SA LJUDIMA OVIH DANA? Pevačica stavila TAČKU NA SVE, bivšem mora da ISPLATI...
Foto: Adam Davy / PA Images / Profimedia

au, čoveče!

JOŠ JEDAN RAZVOD, ŠTA JE SA LJUDIMA OVIH DANA? Pevačica stavila TAČKU NA SVE, bivšem mora da ISPLATI...

Oni su se nagodili oko razvoda još u oktobru 2023. godine, ali su morali da čekaju šest meseci pre nego što odluka suda stupi na snagu

Objavljeno: 14:17h

Pevačica Ariana Grande i njen bivši suprug Dalton Gomez se razvode. Prekid dvogodišnjeg braka je postao zvaničan u utorak odlukom Vrhovnog suda u Los Anđelesu, prenosi Associated Press.

Ariana i Dalton su se nagodili oko razvoda još u oktobru 2023. godine, ali su morali da čekaju šest meseci pre nego što odluka suda stupi na snagu. Grande sada mora bivšem suprugu odjednom da plati 1.25 miliona dolara. Takođe, pevačica je pristala da da Daltonu pola zarade od prodaje njihovog doma u Los Anđelesu. Troškove njegovog advokata, 25.000 dolara, platiće takođe ona.

Page Six je ranije potvrdio da su Grande i Gomez potpisali predbračni ugovor. Inače, Ariana i Dalton upoznali su se 2020. godine te nekoliko meseci kasnije potvrdili vezu u spotu Džastina Bibera za pesmu Stuck With U. Iste su se godine, u decembru, verili, a venčali su se 2021.

Zahtev za razvod su podneli u septembru 2023. godine
Zahtev za razvod su podneli u septembru 2023. godinefoto: Printscreen Instagram/arianagrande

Zahtev za razvod su podneli u septembru 2023. godine. Tada je izvor za Page Six rekao da su zajednički doneli tu odluku. "Imali su probleme pre januara, ali žele da ostanu najbolji prijatelji", rekao je tada. Nije prošlo dugo kada je Grande započela vezu s kolegom Itanom Slaterom, koji se nešto kasnije razveo od supruge Lilli Džej s kojom je prošle godine dobio sina.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Kurir.rs/Index.hr/T.B/prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.