HALTERI ĆE VAM ULEPŠATI DAN, PLAVUŠA (56) NIJE REALNA: Raširila NOGE u NAJLONKAMA i nije baš za MALOLETNE
Foto: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

bomba!

HALTERI ĆE VAM ULEPŠATI DAN, PLAVUŠA (56) NIJE REALNA: Raširila NOGE u NAJLONKAMA i nije baš za MALOLETNE

Ovo je jedna od retkih prilika da se slavna 56-godišnjakinja ogolila pred objektivom

Objavljeno:

Nikol Kidman je zvezda nove naslovnice američkog izdanja magazina "Elle", a tim povodom nastalo je niz vrlo atraktivnih, seksi fotografijama na kojima holivudska zvezda pozira u najrazličitim modnim kombinacijama. Na naslovnoj strani glumica pozira u stilu Šeron Stoun u filmu "Niske strasti", sedeći raširenih nogu na stoliciu tankim najlonkama i satenskom, crnom sakou.

No, najviše pažnje izazvala je fotografija na kojoj Nikol Kidman pozira u D&G luksuznom donjem vešu i halterima, ležeći na ogledalu.

Glumica je istakla svoje duge noge i veoma vitku figuru, a ovo je jedna od retkih prilika da se slavna 56-godišnjakinja ogolila pred objektivom.

1 / 4 Foto: Kristin Callahan / Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Oskarovka se fotografisala u još niz modnih izdanja, a sva su vrlo seksepilna i dolaze u crnoj, beloj ili crvenoj boji. U pratećem intervjuu Nikol je istakla da je trenutno srećna žena i kaže da to duguje, pre svega, odnosima koje ima u životu.

"Imam i te kako ispunjen život uz ljude koje volim. Odgajam svoje ćerke. Ja sam supruga, ja sam najbolji prijatelj. Ja sam sestra, ja sam tetka. Imam duboko intimne odnose sa ljudima. I to je, za mene, smisao života, a onda i briga o tome šta ostavljamo iza sebe, koga ostavljamo iza sebe i kako to radimo, naš osećaj poštovanja prema tome", istakla je poznata Australijanka.

Glumicu očekuje rad na seriji "Expats" u kojoj glumi majku kojoj sin nestaje na noćnoj pijacu u Hong Kongu.

"Srećna sam što imam posao gde mogu da istražujem emocionalna stanja koja su teška, čudna, bizarna, lepa, duboka. Ne bežim od njih, delom jer sam posvećena preispitivanju života, tome šta znači biti živ i osećati", zaključila je.

Bonus video:

03:23

ODRAĐENA SIMULACIJA RATA IZMEĐU AMERIKE I KINE! Lakić tvrdi: SAD nosi pobedu u svim bitkama, ali onda dolazi ŠOKANTAN PREOKRET

(Espreso/Blic žena/Stefana Pavlović/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.