JAVNOST JE OSTALA U ŠOKU KADA SU SE RAZVELI POSLE 45 GODINA BRAKA: Iz ljubavi se rodilo 4 DECE, a evo ko su ONI
Foto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

malo ko zna

JAVNOST JE OSTALA U ŠOKU KADA SU SE RAZVELI POSLE 45 GODINA BRAKA: Iz ljubavi se rodilo 4 DECE, a evo ko su ONI

Meril i Don su dobili četvoro dece, a ovo je sve o njima

Objavljeno:

Prošle godine je kao grom iz vedra neba odjeknula vest da se glumica Meril Strip razvodi od svog supruga Don Gamera, posle 45 godina braka.

Kako su tada mediji pisali, ovaj sled događaja je bio i logičan, s obzirom na to da oni već više od šest godina žive razdvojeno, iako to javnost nije znala.

Ono što je zanimljivo je da su u braku koji je trajao 45 godina, Meril i Don dobili četvoro dece - sina Henrija i ćerke Mejmi, Grejs i Luizu.

Meril i Don su dobili četvoro dece
Meril i Don su dobili četvoro decefoto: MARK RALSTON / AFP / Profimedia

Najstariji među njima je Henri, koji i jedini voli da se drži daleko od javnosti, te medije izbegava u širokom luku. Nije želeo da se bavim glumom, već muzikom. On se oženio 2019. godine i ima ćerku i sina.

Mejmi je najstarija ćerka Meril i Dona, a prvi put se u glumi oprobala u filmu sa majkom i to kada je imala nepune dve godine, a sada je sigurno znate iz mnogih filmova i serija. Mnogi vole da kažu da je preslikana poznata majka. Ona je prva koja je roditeljima podarila unuče - sa svojim suprugom Meharom Setijem je dobila dečaka u februaru 2019. godine.

Sledeća u nizu je Grejs, a zanimljivo je da je i ona glumica iako ne voli previše da se pojavljuje u medijima.

Ipak o njenom privatnom životu se ipak nešto i zna.

Grejs se u julu 2019. godine udala se za muzičara i glumca Teja Strejtherna, ali su se samo mesec dana kasnije rastali da bi se potom udala za muzičkog producenta Marka Ronsona, a u januaru 2023. godine dobili su ćerku.

Najmlađa ćerka Meril i Dona Luiza takođe je glumica, a pored toga je završila i psihologiju.

Ona je prve glumačke korake napravila u pozorištu, da bi kasnije imala uloge u serijama i na filmu, a jednom prilikom je pričala da njena mama ume jako da je iznervira.

Podsetimo, ekipa filma "Đavo nosi Pradu", Meril Strip, En Hatavej i Emili Blant, ponovo se nedavno okupila na dodeli SAG nagrada u Los Anđelesa i to 18 godina od emitovanja ovog ostvarenja.

Glumice su se na bini pojavile u ulozi prezentera, a više o tome pročitajte OVDE.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

01:06

Bizarni video Britni Spirs

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.