ONA JE PRELEPA BOGATAŠICA, A TEK DA ČUJETE KAO SE UDALA: Prišao joj na ULICI ZA SLIKU, a onda se desilo NEOČEKIVANO
Foto: Scar Ortiz / Zuma Press / Profimedia

predivno

ONA JE PRELEPA BOGATAŠICA, A TEK DA ČUJETE KAO SE UDALA: Prišao joj na ULICI ZA SLIKU, a onda se desilo NEOČEKIVANO

U karijeri je ostvarila veliki uspeh

Objavljeno:

Kada se 2014. u naranžastoj teniskoj majici i ljubičastoj suknji (čudna kombinacija, je l' da?), na terenima Rolan Garosa pojavila jedna 20-godišnjakinja egzotičnog izgleda i upadljive lepote, pa još pobedila u drugoj rundi tada najbolju na svetu Serenu Vilijams, a posle tesno izgubila od Šarapove tri kola kasnije, znali su svi da se rodila nova zvezda belog sporta koja je spremna da uzdrma tron - kako na WTA listi, tako i po popularnosti. Tako je i bilo dok njeno srce i misli nije uzdrmao jedan obožavalac. Od "može li selfi" do "udaj se za mene" nije prošlo mnogo.

Garbinje Muguruza, Špankinja venecuelanskog porekla, je dvostruka grend slem šampionka i nekada najbolja teniserka sveta, ali među stručnjacima, analitičarima i fanovima poznata kao 'fenomen koji može da dobije svakog i izgubi od svakog".

Osvojila je Rolan Garos 2016. godine pobedivši Serenu Vilijams, naredne godine podigla je čuveni 'zlatni tanjir' na Vimbldonu kada je pobedila Sereninu stariju sestru Venus i postala najbolja na svetu, a onda je kolo njene sreće počelo da se okreće. Sve do 2021. kada počinje ponovo da ređa uspehe i sreće ljubav svog života za Artura Borgesa tokom šetnje Njujorkom, a uskoro će se zvati i njegovom ženom.

Za pomenuti list fatalna Muguruza setila se i momenta kada je njen izabranik kleknuo na kolena u Marblelji i pitao je da li želi da se uda za njega
Za pomenuti list fatalna Muguruza setila se i momenta kada je njen izabranik kleknuo na kolena u Marblelji i pitao je da li želi da se uda za njegafoto: Nacho Lopez/SOPA Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Privuklo me je i to što nije iz sveta tenisa"

"Moj hotel je bio veoma blizu Central parka, a pošto mi je bilo dosadno odlučila sam da izađem i prošetam. Dok sam šetala, naišla sam na njega, poželeo mi je sreću na US openu i ja sam odmah pomislila koliko je zgodan. Privuklo me je i to što nije iz sveta tenisa", otkrila je Muguruza za španski list "Ola".

Da li je to sudbina, ili ko zna šta li je, ali teniserka i model, koji je, u vreme dok se Špankinja takmičila na njujoškom grend slemu, radio za brend "Tom Ford", nastavili su da se sreću u šetnjama parkom, a onda su otpočeli romansu, koja će dve godine kasnije biti krunisana brakom.

Prosidba, veridba i svadba

Za pomenuti list fatalna Muguruza setila se i momenta kada je njen izabranik kleknuo na kolena u Marblelji i pitao je da li želi da se uda za njega.

"Bilo mi je čudno. Razmišljala sam o nečem drugom i onda, kada me je zaprosio, počela sam da plačem. Nisam znala kako da reagujem. Rekla sam "da" usred suza, bilo je veoma romantično", ispričala je i na Instagram postavila zajedničku fotografiju sa opisom: "Imao si me odmah nakon 'zdravo'", kako je i obavestila brojne pratioce da se verila.

Njen budući muž je rođen u Španiji, ali veći deo odrastanja proveo u Finskoj.

Garbinje Muguruza, koja je u karijeri osvojila ukupno 10 trofeja, trenutno odmara od tenisa, takmičarski meč nije odigrala od turnira u Lionu u februaru ove godine, kada je u mesec dana vezala četiri uzastopna porazam, a, kako je sama izjavila, nije joj uskoro ni u planu da se vrati na teren jer želi da se odmori i nakonadi propušteno vreme sa porodicom, prijateljima i verenikom koje joj je provesionalno bavljenje tenisom 'oduzelo'.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Blic žena/Viktor Veličković/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.