ŠTA SE DEŠAVA SA DECOM? Kriju ih od JAVNOSTI, a sada je LEPA ĆERKA rešila da se POKAŽE: Prava BOGINJA LEPOTE
Foto: MHD / Pacific coast news / Profimedia

ISTA MAJKA

ŠTA SE DEŠAVA SA DECOM? Kriju ih od JAVNOSTI, a sada je LEPA ĆERKA rešila da se POKAŽE: Prava BOGINJA LEPOTE

Uspeli su da sačuvaju porodični mir

Objavljeno: 07:37h

Džulija Roberts i Danijel Dani Moder započeli su svoju ljubav na prilično buran način; upoznali su se 2000. godine na snimanju filma "Mexican", i u tom trenutku su oboje bili zauzeti. Dani je bio braku sa šminkerkom Verom Stejmberg, premda više formalnom, a ni glumica nije solirala - bila je u vezi sa kolegom Benjaminom Bratom.

Ipak, prvi prvom susretu Džulija Roberts bila je toliko očarana šarmantnim kamermanom, da se nije dvoumila oko toga da li da se upusti u aferu sa njim, bez obzira na njihov emotivni status. Oboje su prevarili svoje tadašnje partnere, ali izgleda da je to bila prava odluka, bar za njih dvoje!

Naime, holivudski par venčao se 2002, uprkos brojnim problemima koje su imali sa Danijevom porodicom i bišom suprugom, i njihov odnos i dan danas traje. Imaju jedan od najstabilnijih brakova u svetu šoubiznisa i uživaju u svojoj porodičnoj idili daleko od očiju javnosti.

Deca Džulije Roberts i Danijela Danija Modera
Deca Džulije Roberts i Danijela Danija Moderafoto: Roger / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Džulija i Dani uspeli su ono što je malo kome u svetu Holivuda pošlo za rukom; da sačuvaju svoju privatnost i to do te mere da niko ne zna tačno kako njihova deca izgledaju. Podsetimo, par ima troje dece - blizance Hazel i Fineusa, koji će u novembru napuniti 20 godina i 16-godišnjeg sina Henrija.

I dok su tokom odrastanja njihove dece paparaci uspeli da ih "uhvate" iz daljine u više navrata, te je par objavio nekolicinu Hazelinih, Fineusovih i Henrijevih fotografija u mlađim godinama na društvenim mrežama, već duže vreme se ova trojka vešto krije od očiju javnosti.

Hazel je jedina koja je napravila presedan; ona se 2021. pojavila u društvu svog oca Danija na Kanskom festivalu. Ona je tada uskočila u svetložutu jednostavnu haljinu i pokazala je svoju divnu, prirodno plavu kosu i lepo lice bez trunke šminke. Ipak, nakon toga više se nije pojavljivala u javnosti, a verujemo da se promenila - tada je bila tek tinejdžerka, a sada je već devojka.

Hazel je jedina koja je napravila presedan
Hazel je jedina koja je napravila presedanfoto: MHD / Pacific coast news / Profimedia

No, svakako je jasno da Hazel veoma liči na Danija, a ne na Džuliju, što je glumica i sama priznala jednom prilikom. "Uvek mislim da svi oni izgledaju kao ja, ali onda Dani dođe kući sa posla i kažem sebi: "Oh, ti, ti si taj na koga deca liče"", rekla je proslavljena 56-godišnjakinja.

Hazel i Fineus su trenutno na studijama, a ni oni, kao ni Henri, za sada ne pokazuju želju da se bave javnim poslom. Robertsova neretko govori o porodičnoj slozi i o tome koliko uživa kao majka, te da je taj deo života onaj na koji je posebno ponosna, ali nikada nije rekla ništa konkretno o svojoj deci poput toga šta studiraju, kojim hobijima se bave ili bilo šta slično.

Ona i Dani su još 2013. rekli da će uraditi sve da zaštite privatnost svoje dece. No, pre nekoliko dana Džulija je napravila mali izuzetak, spomenivši da Hazel povremeno uzima odeću iz njenog ormana, ali da ipak ima više boho stil za razliku od nje same. Takođe je svoju ćerku opisala kao "neobičnu", a svojevremeno je akcentovala da joj je drago što Hazel neguje prirodni, mladalački izgled.

Podsetimo, holivudska diva je 2022. u jednoj emisiji istakla da uspešna glumačka karijera jeste njen ostvaren san, ali da to nije najveći san koji joj se ostvario.

Ona i Dani su još 2013. rekli da će uraditi sve da zaštite privatnost svoje dece
Ona i Dani su još 2013. rekli da će uraditi sve da zaštite privatnost svoje decefoto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

"To je život koji sam izgradila sa svojim mužem. Život koji smo izgradili sa svojom decom. To je najbolja stvar, vratiti se kući na kraju dana kod njih", rekla je.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso / Blic žena/Stefana Pavlović/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.