DA LI JE MOGUĆE DA JE OVO URADIO? Obrukao ROĐENU ŽENU pred NACIJOM zbog BLUDNIH FOTKI, a sad se tek IZBLAMIRAO
Foto: BEAUTIFUL SPORTS/Erlhof / imago sportfotodienst / Profimedia

šta bi?

DA LI JE MOGUĆE DA JE OVO URADIO? Obrukao ROĐENU ŽENU pred NACIJOM zbog BLUDNIH FOTKI, a sad se tek IZBLAMIRAO

Njegova supruga na početku mu je javno pružila podršku, ali saznanje da se dopisivao s koleginicom potpuno ju je slomio

Objavljeno:

Kada je Kristijan Horner pomislilo da je završen skandal u svetu Formule 1 jer je bio otpužen za navodno neprimereno ponašanja prema koleginici iz tima Red Bull Racing, neprijatna situacija je nastavila da se komplikuje.

Naime, u javnost su procurile sporne poruke. Više od 70 poruka i fotografija, kako navode britanski mediji, su dokaz da je prešao granicu poslovnog odnosa.

Poruke koje je Horner razmenjivao su stigle na adrese čelnika Međunarodne automobilističke federacije i Formule 1 - Mohameda Bena Sulajem, prvog čoveka FIA, i Stefana Domenicalia, izvršnog direktora F1, piše Daily Mail.

Materijal im je prosleđen uoči trke F1 u Bahreinu kojom započinje ovogodišnja sezona i to tek nakon što je objavljeno da je interna istraga Red Bull Racing tima Hornera oslobodila svih optužbi.

Ono što je u ovom trenutku i te kako moglo da uništi, osim karijere 50- godišnjeg bivšeg vozača koji je postao jedan od najmoćnijih "igrača" u britanskom automobilističkom sportu, je i njegov brak s pevačicom.

Njegova supruga, bivša članica grupe Spice Girls, Geri Halivel, na početku mu je javno pružila podršku, ali saznanje da se Kristijan dopisivao s koleginicom, odnosno kako neki pišu asistentkinjom, potpuno ju je slomio.

Geri je očajna zbog javnog poniženja, otkrili su njeni prijatelji. Iako se pisalo da je planirala da otkaže odlazak u Bahrein, ona se ipak pojavila, ali je imala uslov, da njen suprug prekine svaki kontakt sa ženom sa kojom se dopisivao.

"Iako se Geri pojavila sa suprugom, bila je vrlo jasna da ta žena više ne sme da se spomene, niti želi više da čuje za nju. Možda se smeška na zajedničkim fotografijama, ali je besna kao ris", rekao je izvor za "Daily Mail".

Dok nije izbio ovaj skandal, živeli su mirnoj i tihoj seoskoj kući u Banburiju. Geri na Instagramu često je objavljivala kako na farmi hrani kokoške, koze, konje i magarce, dok je njen suprug uživao u obnavljanju i preuređenju štala na farmi.

Bonus video:

05:52

ZA ESPRESO: Profesorka muzičkog iz Beograda živi od socijalne pomoći

(Espreso / Blic žena/Prenela:M.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.