"STALNO GA JE PIPKAO PO..." SKANDALČINA SVETSKIH RAZMERA: 5. tužba protiv Didija za ZLOSTAVLJANJE, ovo su DETALJI
5. tužba protiv Paf Didija za zlostavljanje, Foto: Raw Image LTD/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

DA LI JE MOGUĆE?

"STALNO GA JE PIPKAO PO..." SKANDALČINA SVETSKIH RAZMERA: 5. tužba protiv Didija za ZLOSTAVLJANJE, ovo su DETALJI

Sada se javio peti tužilac...

Objavljeno:

Producent ploča koji je radio sa Šonom Didijem Kombsom je poslednja osoba koja je tužila slavnog muzičara.

Pre ponedeljka (26. februara), Didi je bio predmet četiri različite tužbe za seksualno zlostavljanje, uznemiravanje, silovanje i više različitih tužbi protiv njega. Sada se javio peti tužilac.

Rodni Džons, takođe poznat kao Lil Rod, tužio je Paf Didija zbog seksualnog napada i uznemiravanja od septembra 2022. do novembra 2023.

5. tužba protiv Paf Didija za zlostavljanje
5. tužba protiv Paf Didija za zlostavljanjefoto: Raw Image LTD/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Prema sudskim dokumentima do kojih je došao People, Rodni, koji je producirao devet pesama na Didijevom najnovijem delu, "bio je svedok, iskusio i izdržao mnoge stvari koje su prevazišle njegovu ulogu producenta na albumu Love".

U tužbi se navodi: "Za vreme svog života sa gospodinom Kombsom, gospodin Džons je bio žrtva stalnog neželjenog i neovlašćenog pipanja i dodirivanja njegovog anusa od strane gospodina Kombsa."

Rodni je izjavio da mu je bilo neprijatno kada je Didi "šetao okolo go i tuširao se u kabini od providnog stakla", dok su njih dvojica živeli zajedno.

1 / 4 Foto: Profimedia

Druge optužbe u tužbi uključuju Rodnijevu tvrdnju da ga je seksualno zlostavljanje rođak Jang Majamija, sa kojim je Didi izlazio u to vreme. Rodni takođe tvrdi da ima snimak na kom "Gospodin Kombs pruža alkoholna pića maloletnicima i seksualnim radnicima u svojim domovima u Kaliforniji, Njujorku, na američkim Devičanskim ostrvima i na Florid"i.

Didijev sin Džastin, njegova šefica osoblja, Kristina Koram, izvršni direktor Universal Music Group Sir Lucian Grainge, i bivši izvršni direktor Motovn Records Ethiopia Habtemariam takođe se navode u tužbi.

Bonus video:

00:45

ESPRESO: Trg glumaca

(Espreso/JustJared/Blic žena/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.