GLUMICA OTKRILA MRAČNU PROŠLOST KOLEGE, JEDNO INTRIGIRA: Ka njoj je trčao CEPAJUĆI KOŠLJU, a onda je videla ovo
Glumica, Foto: prentscreen/instagram/salmahayek

BILA JE ISKRENA

GLUMICA OTKRILA MRAČNU PROŠLOST KOLEGE, JEDNO INTRIGIRA: Ka njoj je trčao CEPAJUĆI KOŠLJU, a onda je videla ovo

Selma Hajek ispričala je anegdotu sa glumcem Denijem Trehom, koji na grudima ima istetoviran njen lik.

Objavljeno:

Selma Hajek važi za jednu od najzgodnijih glumica u Holivudu, a iako je zagazila u šestu deceniju, njene obline i dalje raspamećuju muški rod. Fotografije i videi u kojima se pojavljuje u bikiniju prikupe više miliona lajkova na društvenim mrežama.

Selma (57) se sada u jednoj emisiji prisetila susreta sa kolegom Denijem Trehom, poznatom po ulogama žestokih momaka, pa iznela par šokantnih detalja za koje se ranije nije znalo.

"Znate glumca Denija Treha?" započela je Selma, "Bio je ranije u zatvoru dugi niz godina zbog pljački banaka. U zatvoru je istetovirao na grudima veliku figuru žene. Tamo je naučio i da glumi, i kada je pušten na slobodu počeo je da dobija uloge, i tako smo završili na istom filmu, mom prvom. Kada me je video na setu po prvi put potrčao je ka meni, cepajući košulju i uzviknuo - 'Znam te pre nego šo sam te upoznao, sanjao sam te, zamišljao te'. I zaista, žena na njegovim prsima je identična ja, samo ima malo zgodnije telo! Ali ista ja."

Dodala je: "Rekao mi je još - 'Izašao sam upravo iz zatvora i srećan sam, ali zbog tebe bih opljačkao banku opet!" ispričala je Selma i nasmejala sve u studiju.

Danijel Treho je najpoznatiji po ulogama negativca u filmova "Desperado" i "Od sumraka do svitanja", kao i po seriji "Breaking bad".

Bonus video:

01:52

ESPRESO INTERVJU: BOKI LEXINGTON NA MAC DODELI NAGRADA: Evo ko ga je obukao u šljokice

(Espreso/Mondo/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.