NISU MOGLI DA OBUZDAJU STRAST KOJA IH JE OBUZELA, RAZMENJIVALI NEŽNOSTI PRED SVIMA: Evo šta rade pred MASOM LJUDI
Sočan poljubac o kome bruji čitav internet, Foto: Patrick T. Fallon / AFP / Profimedia

ljubav

NISU MOGLI DA OBUZDAJU STRAST KOJA IH JE OBUZELA, RAZMENJIVALI NEŽNOSTI PRED SVIMA: Evo šta rade pred MASOM LJUDI

Upravo su njih dvoje pred pola sveta i razmenili sočan poljubac

Objavljeno:

Ovo je poljubac koji je ukrao slavu čitavom Superboulu! Za Kanzas Siti Čifse čitavo veče bila je prava bajka, a tako se i završila - bajkovitim poljupcem koji je obavezan pratilac srećnog kraja.

Glavna zvezda na tribinama bila je Tejlor Svift, koja je strastveno navijala i bodrila svog dečka Trevisa Kelsia dok je na terenu davao sve od sebe.

Upravo su njih dvoje pred pola sveta i razmenili sočan poljubac o kome bruji čitav internet. Pobeda Čifsa zapečaćena je na pravi način!

Proslavljena pevačica je posle kraja meča sačekala Trevisa na terenu, prvo ga jako zagrlila, a potom se par i poljubio na krilima uzavrelih emocija. Snimak ovog trenutka obilazi društvene mreže i trenutno je jedan od najgledanijih na internetu, a postao je goruća tema svih medija i praktično je obeležio čitav sinoćni spektakl.

Ovaj emotivan momenat je do te mere obeležio čitav spektakl da je jedan od najviralnijih fazona postao i sledeći: "Tejlor Svift je osvojila Superboul".

Ovaj emotivan momenat je obeležio čitav spektakl
Ovaj emotivan momenat je obeležio čitav spektaklfoto: Patrick T. Fallon / AFP / Profimedia

Inače, fanovi pop zvezde očekivali su da će Kels sinoć zaprositi Tejlor, a čak su padale i opklade u vezi toga, međutim do velikog pitanja nije došlo. Ipak, niko nije ostao razočaran! Američki mediji prenose da se očekuje da će se slavni sportista u narednim nedeljama i mesecima pridružiti pevačici na njenoj svetskoj turneji u svetlu činjenice da je njihova veza postala ozbiljna.

Novinari su nedavno pitali Trevisa zašto je javnost "opsednuta" njegovom vezom sa lepom 34-godišnjakinjom. "Mislim da je to zbog vrednosti za koje se zalažemo i jednostavno, znate, zbog toga ko smo mi kao ljudi. Volimo da obasjavamo druge, da obasjavamo ljude koji nam pomažu i podržavaju nas. I pre svega toga, osećam da oboje imamo prosto ljubav prema životu", rekao je on za "Los Angeles Times".

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Blic žena/Stefana Pavlović/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.