"DOBILI SMO SINA, A ONDA JE UBIJEN!" Šeron Stoun preživljava PAKAO od strane OVOG čoveka već 2 godine
Šeron Stoun, Foto: Selcuk Acar / AFP / Profimedia

užas

"DOBILI SMO SINA, A ONDA JE UBIJEN!" Šeron Stoun preživljava PAKAO od strane OVOG čoveka već 2 godine

Jedan čovek pravi pakao od života Šeron Stoun već dve godine

Objavljeno: 12:27h

Šeron Stoun već duže od dve godine proganja muškarac koji tvrdi da je rodila dete kom je on otac.

Slavna glumica Šeron Stoun i njena porodica ‘žive u strahu‘ od muškarca koji opsesivno uhodi glumicu i poslednje dve godine neprestano pokušava da je kontaktira.

Šandor Boroš, bivši veteran specijalnih snaga mađarske vojske koji živi u Londonu, tvrdi da je imao "tajnog" sina Džejsona sa Šeron Stoun 1986. godine, prenosi Daily Mail.

 Jedan čovek pravi pakao od života Šeron Stoun već dve godine Porodica Šeron Stoun je u panici otkako je Boroš počeo da je uhodi. Angažovali su privatnog detektiva Pola Baresija, koji tvrdi da je muškarac koji je uhodi ‘opsednut i psihički bolestan‘ te ga
Jedan čovek pravi pakao od života Šeron Stoun već dve godine Porodica Šeron Stoun je u panici otkako je Boroš počeo da je uhodi. Angažovali su privatnog detektiva Pola Baresija, koji tvrdi da je muškarac koji je uhodi ‘opsednut i psihički bolestan‘ te gafoto: Print Screen Youtube/CBS Sunday Morning

Porodica Šeron Stoun je u panici otkako je Boroš počeo da je uhodi. Angažovali su privatnog detektiva Pola Baresija, koji tvrdi da je muškarac koji je uhodi ‘opsednut i psihički bolestan‘ te ga je kamera uhvatila ispred kuće njene 62-godišnje sestre Keli u maju prošle godine.

Bilo je to samo tri meseca nakon što je tragedija već pogodila porodicu slavne glumice, kada je Šeronin mlađi brat preminuo od srčanog udara u februaru prošle godine.

- Proganja je poslednje dve godine. U zadnje vreme se pojavljivao prvo kod njene majke, zatim kod brata, pa kod sestre. Bilo je to nešto planirano, imao je misiju. To je povećalo zabrinutost kod Šeron i njene majke, koja ima 90 godina, kao i kod njene sestre i brata. Svi su bili mete. Njegova agresija i strastvena želja za njom još su se više pojačali - otkrio je detektiv, prenosi Žena Blic.

1 / 4 Foto: Profimedia

Muškarac je u mejlovima dodao da je ‘od 1987. Šeron bila njegova verenica, a da su 1986. dobili dečaka.

- Zvao se Džejson Stoun. Bio je star nekoliko meseci kad je, nažalost, preminuo u nesreći. Želeo bih da razgovaram sa Šeron o ovome - napisao je izmeđuostalog, pa dodao:

- Pokušavam da ih kontaktirati jer stvarno očajnički želim da pronađem svog sina. Dobili smo ga 1986, a onda je ubijen. I ne šalim se, dakle, stvarno sam ozbiljan. Nemam nikakvu umrlicu, ništa, tako da je to čudan slučaj, ali prilično sam siguran da znaju sve.

- Njegovo obraćanje nije delovalo preteće. Nije pokazao nikakvu požudu, romantičnu želju koju želi da ostvari - rekao je Baresi i dodao da uhoda ne planira ponovo da dođe u Ameriku.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Glossy/M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.