KADA ĆEMO ČUTI NJEGOVU STRANU PRIČE? TIMBERLEJK REŠIO DA PROGOVORI: Izneće svoju verziju priče o BRITNI SPIRS
Britni Spirs i Džastin Timberlejk, Foto: TOM MIHALEK / AFP / Profimedia

ispovest

KADA ĆEMO ČUTI NJEGOVU STRANU PRIČE? TIMBERLEJK REŠIO DA PROGOVORI: Izneće svoju verziju priče o BRITNI SPIRS

Nakon epskog haosa sa bivšom, Timberlejk želi da povuče drastičan potez

Objavljeno: 15:59h

Džastin Timberlejk razmišlja o intervjuu s Oprom Vinfri povodom nove drame sa svojom bivšom devojkom Britni Spirs, prenosi Page Six.

- Džastin stvarno nije srećan kako su stvari krenule nizbrdo - rekao je izvor za britanski The Sun.

- Želeo je da njegova nova muzika govori sama za sebe, ali to očito nije uspeo - govori izvor o trenutnoj situaciji.

Nakon epskog haosa sa bivšom, Timberlejk želi da povuče drastičan potez
Nakon epskog haosa sa bivšom, Timberlejk želi da povuče drastičan potezfoto: Mediapunch / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prošle nedelje, bivši član NSYNC-a, našao se u neprijatnoj situaciji kada je naizgled osudio i prozvao Spirs tokom koncerta na kojem je promovisao svoj nadolazeći album. Naime, obožavatelji koji su bili na koncertu oglasili su se na društvenim mrežama i tvrdili da je Džastin bio "izrazito oštar" pre nego što je otpevao svoju pesmu o raskidu veze s Britni, "Cry Me A River". Očekivano, Britnini obožavatelji nisu bili srećni.

Njegovi komentari na bini samo su dolili ulje na vatru, a predstavnik 43-godišnjeg Timberlejka nije odgovorio na zahtev Page Sixa za komentar.

Navodno, tokom svog nastupa u Irving Plazi u Njujorku 31. januara, na Timberlejkov 43. rođendan, ponovo je u fokus stavio odnos s pop zvezdom, njegovom bivšom devojkom.

- Želeo bih da iskoristim ovu priliku i izvinim se apsolutno nikome - rekao je pre nego što je otpevao "Cry Me a River", svoju pesmu iz 2002. inspirisanu navodnom neverom popularne Britni tokom njihove trogodišnje veze.

1 / 3 Foto: Bei / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dva dana ranije, pop princeza se ljubazno izvinila svima koje je "uvredila" svojim memoarima "The Woman in Me", u kojima je opširno pisala o svojoj romansi s Timberlejkom.

- Duboko mi je žao - podelila je u sada izbrisanoj objavi na Instagramu. Spirs se zatim direktno obratila svom bivšem, napisavši da "obožava njegovu novu pesmu". Takođe, pohvalila je njegovo gostovanje kod Džimija Kimela i istakla kako je uvek nasmeju.

Međutim, nakon Timberlejkovog lažnog izvinjenja tokom koncerta, Spirs je brzo uzvratila, i to objavom na Instagramu, uz sliku košarkaškog obruča iza kojeg svetli Mesec.

"Neko mi je rekao da neko priča sr**** o meni na ulici! Hoćeš li to izneti na sudu ili ćeš ići kući plačući mami kao prošli put? Nije mi žao!" - napisala je u opisu. Naime, obožavatelji misle da ju je motivisao Džastinov komentar u sredu uveče jer je tokom koncerta naglasio da se "nema kome izvinjavati".

Podsetimo, zvezda se našla na meti kritika u oktobru 2023. nakon što je Spirs u svojoj knjizi otkrila da je pobacila jer Timberlejk “definitivno nije bio srećan zbog trudnoće” i “nije želeo da bude otac". Page Six je ekskluzivno saopštio da Timberlejk "kipti" zbog negativnih reakcija i ljutio se da je to "zasenilo njegovu novu muziku".

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Jutarnji.hr/B.L/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.