UMRLA POZNATA GLUMICA U 32. GODINI ŽIVOTA! OTKRILA RAK U POSLEDNJOJ FAZI: Žene, OBAVEZNO idite REDOVNO na pregled
Punam Pandi, Foto: Instagram printscreen/poonampandeyreal

detalji

UMRLA POZNATA GLUMICA U 32. GODINI ŽIVOTA! OTKRILA RAK U POSLEDNJOJ FAZI: Žene, OBAVEZNO idite REDOVNO na pregled

Punam Pandi preminula je od posledica raka grlića materice izazvanim HPV vakcinom

Objavljeno:

Manekenka, glumica i internet ličnost Punam Pandi preminula je u 32. godini , a borila se sa rakom grlića materice. To je izazvalo zabrinutost zbog nedostatka svesti o raku grlića materice, potrebe za prevencijom i stigme oko njega iako postoji HPV vakcina.

Njen menadžer je rekao da je glumici pre nekog vremena dijagnostikovan rak u poslednjoj fazi. Rak grlića materice je drugi najčešći rak među ženama u Indiji. Prema izveštaju SZO objavljenom 1. februara, broj novih slučajeva raka grlića materice među Indijankama je 17,7 odsto.

- Ovo jutro je teško za nas. Sa dubokom žalošću vas obaveštavamo da smo izgubili našu voljenu Punam usled raka grlića materice. Svaki živi oblik koji je ikada došao u kontakt sa njom dočekan je sa čistom ljubavlju i ljubaznošću. U ovom vremenu tuge, tražili bismo privatnost dok je se rado sećamo po svemu što smo delili - navodi se u izjavi objavljenoj na zvaničnom Instagram nalogu Punam Pandej.

Mnogi fanovi su izrazili nevericu povodom vesti jer nisu mogli da veruju da je mlada glumica preminula i bili su ubeđeni da je reč o šali.

"Umrla? Nadam se da ovo nije lažan ili zabavan post", "Nadam se da to nije neki marketinški trik, jer je neukusno, ali ako je istina, počivaj u miru", "To je laž, u šoku sam, to je nemoguće" su neki od komentara ispod posta.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Hindustantimes/M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.