ŽENI POZNATOG VODITELJA OTKRIVENA OVA BOLEST: On predao PRAVNU DOKUMENTACIJU i preduzeo SLEDEĆE KORAKE
Voditelj, Foto: prentscreen/youtube/Z100BB

pogledajte

ŽENI POZNATOG VODITELJA OTKRIVENA OVA BOLEST: On predao PRAVNU DOKUMENTACIJU i preduzeo SLEDEĆE KORAKE

Dijagnoza njegove supruge daje osnova za konzervatorstvo, što bi značilo da nije više sposobna da se stara sama o sebi

Objavljeno:

Amnerički voditelj i komičar, Džej Leno (73), u petak je predao pravnu dokumentaciju kako bi postao pravni "čuvar imovine" svoje supruge, Mejvis Leno (77), obolele od Alchajmerove bolesti.

Ovaj oblik upravljanja imovinom osoba koje su fizički ili mentalno nesposobne da to same čine, u Americi se zove konzervatorstvo. A godinama je u toj formi, otac Britni Spirs, upravljao njenim životom i imovinom.

Dijagnoza Džejove supruge, kako prenose izvori za TMZ, daje osnova za konzervatorstvo, što bi značilo da Mejvis nije više sposobna da se stara sama o sebi.

Džej i Mejvis su poslednji put fotografisani zajedno na javnom događaju u novembru prošle godine, u Los Anđelesu. Nije poznato kada je utvrđena ova dijagonza, progresivnog oboljenja koje započinje gubitkom pamćenja, i najčešći je oblik demencije. U braku su već decenijama, od 1980. a upoznali su se još sedamdesetih godina. Par nema decu, a za tu odluku je odgovorna Mejvis, prenose strani mediji.

Džej Leno jedan je od najpopularnijih komičara, pisaca i voditelja u zemlji, a u svom tok-šou "The Tonight Show" ugostio je neka od najpoznatijih svetskih imena.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Mondo/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.