DOŽIVEO SJAJ I GLAMUR, A DANAS NJEGOV ŽIVOT NIKO NE BI POŽELEO: Evo šta RADE DECA slavnog glumca
Glumac, Foto: EPA/ Guillaume Horcajuelo

OVO SU DETALJI

DOŽIVEO SJAJ I GLAMUR, A DANAS NJEGOV ŽIVOT NIKO NE BI POŽELEO: Evo šta RADE DECA slavnog glumca

Holivudska legenda poslednje godine života provodi uz veliku patnju, i to zbog svoje troje dece

Objavljeno:

Slavni glumac Alen Delon jedan od živih legendi Holivuda, čovek koji je glumio decenijama i pojavio se u čak 90 filmova. Stekao je moć, novac, slavu i ugled, ali danas mu to donosi malo sreće, jer poslednje godine svog života provodi u – mizeriji.

Delon trenutno ima 88 godina, a, podsetimo, 2019. godine doživeo je moždani udar koji je ostavio katastrofalne posledice po njegovo zdravlje. Kako pišu mediji, njegovo stanje posebno narušavaju njegova deca.

O čemu je reč?

Entoni, Anuška i Alen-Fabijen Delon već duže vreme se svađaju, zabijaju jedni drugima noževe u leđa i viđaju se po sudovima.

Na sve to je Delon – bespomoćan. On živi na velikom imanju 140 kilometara udaljenom od Pariza, a kako se navodi, odnosi njihove dece "zagorčavaju" mu život mnogo više nego što treba. Navodi se da je izgubio "moć rasuđivanja", a takođe, njegova bivša partnerka Hiromi Rolin rekla je kako se glumac nalazi u "životnoj opasnosti", i to upravo zbog dece!

Ona je optužila glumčevu decu da su obustavila njegovo lečenje u avgustu, što je dovelo do pogoršanja njegovog zdravstvenog stanja. Retko jedinstvo Delonova deca su pokazala otpustivši Hiromi, koja je radila i kao Alenova pomoćnica.

U kakvim su odnosima deca Alena Delona?

Prva bitka braće i sestre desila se kada je Entoni (59) sin Delona i njegove prve žene Natali, optužio svoju polusestru Anušku (33) da je sakrila rezultate kognitivnih testova koje su sproveli švajcarski lekari, po pitanju glumčevog stanja. Alan-Fabijen (29) odbranio je u ovom slučaju Entonija i načinio nekoliko insinuacija protiv Anuške.

Alen-Fabijen tužio je Anušku, optužujući je da je iskorišćavala slabo zdravlje njihovog oca, a njegovi sinovi tražili su zvanično ispitivanje Alenovog zdravstenog stanja. Za vreme tog pregleda, bila je prisutna i Anuška, a Delonov advokat potvrdio je da je glumac sam doneo odluku o prisustvu svoje ćerke i tvrdi da on nije izgubio lucidnost, kako to tvrde njegovi sinovi, već da su njegovi nedostaci po pitanju zdravlja isključivo fizički, prenosi "Le Parisien".

Delonov advokat istakao je da se ne slaže sa sinovima, koji bi da ga stave pod starateljstvo i taj postupak naziva "gnusnim".

Mnogi misle da je srž svih problema nasledstvo, a braća tvrde da su uslovi testamenta mnogo povoljniji za sestru, te da će ona naslediti 50 posto bogatstva, a oni po 25 posto.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Glossy/M.R/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.