IMAO NAJSKANDALOZNIJI RAZVOD, A SADA JE VERIO NOVU DEVOJKU: Glumca pogledala SREĆA, sve podelili JAVNO
Joan Grifid, Foto: Printscreen/Insagram/ iambiancawallace

OBJAVILI SREĆNE VESTI

IMAO NAJSKANDALOZNIJI RAZVOD, A SADA JE VERIO NOVU DEVOJKU: Glumca pogledala SREĆA, sve podelili JAVNO

Joan i Bjanka su svoju vezu započeli u oktobru 2021. godine, sedam meseci nakon što je Grifid podneo zahtev za razvod od Alis.

Objavljeno:

Glumac Joan Grifid (50) verio se s devojkom Bjankom Volis, tri godine nakon burnog razvoda od Alis Evans (55).

"Dogodilo se ono najdragocenije", napisala je Bjanka na Instagramu i pokazala verenički prsten, uz fotografiju na kojoj poziraju zajedno, s osmehom na licu.

Joan i Bjanka su svoju vezu započeli u oktobru 2021. godine, sedam meseci nakon što je Grifid podneo zahtev za razvod od Alis. Nakon što su objavili svoju vezu, počela je javna svađa bivših supružnika.

Nekoliko sati nakon što su objavili da su u vezi, Evans je optužila da ju je bivši tri godine varao s Bjankom, te njoj poželela sreću. Pre toga ga je na tadašnjem Tviteru optužila da je napustio svoju porodicu.

"Tužne vesti. Moj voljeni suprug/srodna duša zadnjih 20 godina, Joan Grifid, najavio je da će ostaviti svoju porodicu, počevši od sledeće nedelje. Ja i naše mlade ćerke smo vrlo zbunjene i tužne. Nismo dobile nikakav razlog osim toga da me više ne voli", pisalo je u objavi koju je u međuvremenu obrisala. Jednom prilikom je za Joana rekla da mu "nedostaje empatije".

U februaru 2022. godine je Joan tražio zabranu prilaska od Alis i tvrdio da mu je pretila da će mu uništiti karijeru, u slučaju da je ostavi. Zahtev mu je prihvaćen, te je Alis dobila zabranu prilaska u trajanju od tri godine.

Zvanično su se razveli 2023. godine, ali se još uvek nisu nagodili.

(Espreso/Kurir/L.S. Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.