POZNATA PEVAČICA PROVELA NOĆ U ZATVORU: U alkoholisanom stanju PRAVILA HAOS U AVIONU, ovo su DETALJI
Samanta Foks, Foto: Profimedia

INCIDENT

POZNATA PEVAČICA PROVELA NOĆ U ZATVORU: U alkoholisanom stanju PRAVILA HAOS U AVIONU, ovo su DETALJI

Hapšenje je usledilo jer se Samanta teško nosi s tugom zbog gubitka svoje mlađe sestre Vanese prošle godine.

Objavljeno:

Nekad popularna pevačica, Samanta Foks, provela je noć u zatvoru nakon "pijanog ludovanja" na letu British Airwaysa od Hitroua do Minhena, piše Daily Mail.

Niame, 57-godišnja pop ikona ukrcala se na let za Minhen, gde se navodno upustila u pijanku sa saputnikom. Izvori su za The Sun rekli da je Samanta "izletela" iz aviona, prisilivši ga da se okrene na pisti i odustane od poletanja u Londonu. Policija je potvrdila da je žena u 50-im uhapšena zbog sumnje da je bila pijana u avionu i puštena je uz kauciju do marta. Samanta je izjavila da joj je "duboko žao zbog bilo kakvih smetnji" i da pomaže policiji u istrazi. Dok je Samanta provodila noć u zatvoru, njeni saputnici bili su primorani da provedu noć u hotelu umesto da su dan ranije krenuli na put.

Hapšenje je usledilo jer se Samanta teško nosi s tugom zbog gubitka svoje mlađe sestre Vanese prošle godine. Vanesa je umrla sa samo 50 godina u martu, devet dana nakon što je pala u komu u svom domu posle srčanog udara. Umrla je nekoliko dana nakon što je snimljeno njeno pojavljivanje uz Samantu u Celebrity MasterChefu, a Foks je bila prilično emotivna dok je u intervjuu za The One Show prošle godine govorila o svom angažmanu na kuvarskom takmičenju.

Pevačica Samanta Foks provela noć u zatvoru
Pevačica Samanta Foks provela noć u zatvorufoto: Profimedia

"Vežbala sam za MasterChef dobrih nekoliko nedelja sa svojom sestrom jer je moja sestra fantastična kuvarica. Uvek je pravila najbolju seljačku pitu ikad, pa smo vežbale zajedno i ja sam to snimila. Ona je moja mlađa sestra, možete je čuti kako mi naređuje i govori ‘moraš da čistiš dok radiš, čisti kao što radiš!‘", ispričala je Samanta, dodajući: "Nažalost, izgubila sam sestru malo nakon snimanja MasterChefa. Da, moja seljačka pita je recept moje sestre i još uvek imam sve njene lonce i sve stvari s pire-krompirom. Biće tako ponosna i bila je tako ponosna kad sam ušla u šou jer je veliki obožavatelj šoua".

Samantin predstavnik za javnost rekao je nakon Vanesine smrti u martu: "Sam bi želela da se zahvali divnim lekarima i medicinskim sestrama na njihovoj brizi i podršci. Sam i njena porodica s poštovanjem mole za privatnost u ovom teškom trenutku". Vest je bila samo dodatna velika bol koja je pogodila Samantu, koja je imala samo jednu sestru iz tatinog prvog braka s majkom, Kerol En Vilken, a poznato je da su Foks i Vanesa bile izuzetno bliske pre tragične smrti.

Evo zbog čega je Samanta Foks bila u zatvoru
Evo zbog čega je Samanta Foks bila u zatvorufoto: Profimedia

Samo mesec dana pre Vanesine smrti, Samanta je progovorila o smrti svoje partnerke Majre Straton, s kojom je provela 16 godina u vezi, a koja je umrla 2015. nakon borbe s rakom. Priznala je da "nije htela da pokaže ljudima" da je bila utonula u tugu nakon njene smrti. Pevačica i bivša glamurozna manekenka priznala je da se borila s "glumljenjem" da je srećna i "nije mogla da napiše nijednu pesmu" dve godine. Nakon što se ponovo zaljubila u svoju novu suprugu, Lindu Olsen (50), Samanta je otkrila da je tek sada spremna da objavi novu muziku, a novi album je na putu.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Jutarnji.hr/Marija Lokas Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.