LJUBILA JE OVOG OPASNOG DASU, A ONDA SE POJAVIO ON: O LJUBAVNOM ŽIVOTU najlepše glumice BRUJALI su svi
Glumica, Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

da li ste znali?

LJUBILA JE OVOG OPASNOG DASU, A ONDA SE POJAVIO ON: O LJUBAVNOM ŽIVOTU najlepše glumice BRUJALI su svi

Ona je tokom devedesetih bila jedna od najpoželjnijih lepotica

Objavljeno: 21:13h

Popularna glumica i oskarovka Džulija Roberts od 2002. godine je u braku s Danijelom Moderom, s kojim ima troje dece – blizance Hejzel i Fineasa i tri godine mlađeg sina Henrija.

Par važi za jedan od najskladnijih u Holivudu, gde je Džulija tokom devedesetih bila jedna od najpoželjnijih lepotica, pa joj nisu odoleli neki od najatraktivnijih muškaraca planete.

Ljubila je, između ostalih, Lijama Nisona, Džejsona Patrika, Metjua Perija, Kristofera Saterlenda, a bila je i u kratkom braku s Lajlom Lavetom. Mnogi su, međutim, zaboravili poslednju vezu Džulije Roberts pre nego što je pronašla čoveka svog života, a i tada je njeno srce osvojio glumac.

U pitanju je Bendžamin Bret, koji je obeležio neke od najuspešnijih filmova krajem devedesetih i početkom dvehiljaditih.

Iako su oboje bili zvanice nekih od najprestižnijih dodela nagrada u to vreme, Džulija Roberts i Bendžamin Bret upoznali su se u restoranu 1997. godine.

Ušao je, ja sam ga pogledala i kao da me je neko udario u glavu palicom – prisetila se glumica u intervjuu za Vanity Fair jednom prilikom.

Nije poznato kada su tačno i kako postali par, ali glumci su uskoro postali nerazdvojni. Ipak, uspeli su da razdvoje poslovno i privatno i jedno o drugom su govorili kratko, ali slatko.

Sve ono što imam da kažem o Džuliji ne bi moglo da stane u jednu ili dve rečenice – rekao je Bendžamin Bret za People. – Ona je neverovatna žena.

On je vrlo zgodan, ali njegov dobar izgled jer bled u odnosu na njegovu dobrotu. To je sve to devojka možda poželi, iskreno – priznala je glumica za InStyle.

Izgledali su presrećno, a nisu ni krili da je zaista tako, pa je Džulija rekla Opri Vinfri u čuvenom intervjuu da su "24 sata pijani od ljubavi".

Ipak, nije to bila ljubav za ceo život – rastali su se u junu 2001, posle četiri godine veze, a Bretov PR je potvrdio glasine o raskidu. Kružuli su tračevi da se Bendžamin i Džulija nisu videli mesecima, da ima šanse za pomirenje, ali je kriza velika... i to sve pričanje o njihovoj ljubavi nije pomoglo.

Odlučili smo da živimo svoje živote u skladu s najnovijim naslovima u tabloidima – našalio se Bret tih dana. – Prošle nedelje smo bili vereni, ove smo raskinuli, a sledeće će nju oteti vanzemaljci, dok ćemo naredne biti u braku i ona će roditi vanzemaljsko dete. Trudimo se da ispratimo sve.

Slučajno ili ne, baš dok su trajali poslednji meseci njihove veze, Džulija je uveliko provodila vreme s kamermanom Danijelom Moderom, kog je upoznala na setu filma "Meksikanac" 2000. godine.

I sam Moder bio je tada oženjen, a glumica nikada nije priznala da je prevarila Bendžamina Breta s njim.

Došlo je do lepog i nežnog kraja, a žao mi je samo što mediji ne mogu da prihvate da je bilo lepo i nežno – rekla je glumica u emisiji Dejvida Letermana.

– Mediji to moraju da učine prljavim i ružnim. Volim Bendžamina. On je divan, dobar čovek. On, na oduševljenje ženske populacije, više nije moj muškarac. Tužno, ali istinito, ne ružno, ne zbog nekoga drugog, razišli smo se. To je to. Mi smo samo klinci koji pokušavaju da se snađu u svetu.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Glossy/T.S.R/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.