UČILI SU JE KAKO SE ŠMRČE KOKAIN! SOFIJI JE ULOGA MAFIJAŠKE ŠEFICE LEGLA KAO KEC NA DESET: Muškarci će tražiti JOŠ
Sofija Vergara, Foto: prentscreen/instagram/sofiavergara

zanimljivo

UČILI SU JE KAKO SE ŠMRČE KOKAIN! SOFIJI JE ULOGA MAFIJAŠKE ŠEFICE LEGLA KAO KEC NA DESET: Muškarci će tražiti JOŠ

Sofija Vergara je gostovala u emisiji gde je ispričala zanimljive detalje sa snimanja serije "Griselda".

Objavljeno:

Glumica Sofija Vergara gostovala je u emisiji Džimija Falona gde je pričala kako ju je Andres Baiz, redatelj mini serije Griselda (u kojoj Sofija glumi kolumbijsku krijumčarku droge Griseldu Blanko), učio kako pušiti cigarete i uzimati kokain.

"Nisam ništa znala. Naučio me kako da pušim. Naučio me kako da uzimam kokain. Puno me toga naučio”, rekla je Sofija nakon čega je voditelj prasnuo u smeh, kao i publika u studiju.

"Neverovatno, imam 51 godinu i ne znam kako da zapalim cigaretu. Nikada nisam konzumirala kokain. Bilo je to sjajno iskustvo", dodala je glumica.

"Sve je bilo lažno, ali gluma je bila prava"

Svima je njena izjava bila urnebesna te je glumica shvatila zašto joj se smeju pa je nastavila: "Kokain koji sam konzumirala bio je lažan. Ali morala sam se pretvarati. Cigarete su takođe bile lažne. Sve je bilo lažno, ali gluma je bila prava", kazala je Sofia.

Griselda je bila "kraljica kokaina"

Griseldu Blanko prozvali su "kraljicom kokaina", a bila je poznata po trgovini kokainom na području Njujorka i Majamija, a oni koji su imali priliku da sarađuju s njom tvrde da je bila hladnija i nemilosrdnija od Pabla Eskobara.

1 / 5 Foto: prentscreen/instagram/sofiavergara

Neki veruju da je bila upletena u više od 200 ubistava. Bila je godinama u zatvoru pa je puštena 2004. godine i deportovana u Kolumbiju. Griseldu je 2012. godine u Medelinu ubio muškarac na motoru.

Bonus video:

04:09

Sofija Perić

(Espreso/Najžena/Olja Jelić/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.