ŽENA IMA 90 GODINA, A IZGLEDA KAO BOGINJA! NISU BOTOKSI NI PLASTIČARI ZASLUŽNI: Samo ovaj JEDAN trik
Džoan Kolins, Foto: Valerie Macon / AFP / Profimedia

LEPOTICA

ŽENA IMA 90 GODINA, A IZGLEDA KAO BOGINJA! NISU BOTOKSI NI PLASTIČARI ZASLUŽNI: Samo ovaj JEDAN trik

Svi su ubeđeni da ne stari od 1979. godine, a evo u čemu je trik

Objavljeno: 20:09h

Obožavala je publika da je gleda u kultnoj seriji "Dinastija" pre 40 godina, a obraduje se i kada je danas ugleda na sceni. Fantastičan nastup imala je sinoć na 75. dodeli Emi nagrada u Los Anđelesu što pokazuju i komentari sa Tvitera (X) mreže gde ne mogu da se načude kako Džoan Kolins izgleda u 90. godini.

Džoan Kolins uručila je na dodeli Emi nagrada priznanje najboljoj seriji u kategoriji one antologijske, zajedno sa glumicom Taradži P. Henson. Nosila je svetlucavu haljinu i glamurozne rukavice, crveni karmin i dobro poznatu raskošnu frizuru koju najčešće bira za javna pojavljivanja, pored elegantne punđe.

Slažemo se sa komentarima na Tviteru jer glumica izgled "za verovali ili ne " na pragu 10. decenije života!

Neki su ubeđeni da glumica drži 'vampirsku dijetu' pa se pitaju kakva li je tačno dijeta u pitanju.
Neki su ubeđeni da glumica drži "vampirsku dijetu" pa se pitaju kakva li je tačno dijeta u pitanju.foto: Natasha Campos / Getty images / Profimedia

"Želim da svi znaju da Džoan Kolins ima 90 godina, to je diva", "Ne razumem kako Džoan Kolins može da ima 90 godina. Kraljica!", "Nikada nisam sumnjala da će izgledati fenomenalno kao uvek", "Može mnogo toga da se kaže o ovogodišnoj dodeli Emi nagrada, ali mislim da tri reči kažu sve: "Dama. Džoan. Kolins", "Ne stari od 1979. godine", "Nisam očekivao da se Džoan Kolins pojavi na malim ekranima. Drago mi je da je MAJKA dobro, izgleda fantastično".

Neki su ubeđeni da glumica drži "vampirsku dijetu" pa se pitaju kakva li je tačno dijeta u pitanju.

Svi su ubeđeni da ne stari od 1979. godine, a evo u čemu je trik
Svi su ubeđeni da ne stari od 1979. godine, a evo u čemu je trikfoto: Robyn BECK / AFP / Profimedia

Prema njenim rečima, nije u pitanju vampirska dijeta, a ni plastične operacije, već ovi trikovi. Holivudska diva trudila se da što manje vremena provodi na Suncu, kako štetno zračenje ne bi naškodilo njenoj koži, savetuje to i svojim ćerkama. Zvezda serije "Dinastije" rekla je 2012. za Glamour da je odlazila na tretmane botoksom pa ju je i to odvratilo od odluke da poseti plastičnog hirurga.

"Jednom su mi ubrizgali botoks u čelo i strašno je bolelo. Osim toga, ovih dana vidite sve te noćne more od plastičnih operacija. Imam prijateljice kojima je ubrizgavan botoks i ostale su sa grudvicama na licu. A usne... nemojte ni da počnem da pričam o tome", izjavila je. Uopšte je više ne uznemiravaju glasine da je imala više plastičnih korekcija: "Ali znate što kažu o plastičnoj hirurgiji, zar ne? To je ženska osveta. Istina je da sam uvek jako dobro negovala kožu, iako sam uvek nosila šminku".

1 / 5 Foto: CHRISBRANDIS.COM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Na dodeli Emi nagrada bila je sa petim suprugom Persijem Gibsonom.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic žena/Jelena Milenković/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.