IMA MILIONE U KEŠU, A ŽIVI KAO POSLEDNJA: Šta se desilo SLAVNOJ glumici?
Dru Barimor, Foto: Instagram printscreen/drewbarrymore

neočekivano

IMA MILIONE U KEŠU, A ŽIVI KAO POSLEDNJA: Šta se desilo SLAVNOJ glumici?

Šok snimak Dru Barimor iz dnevnog boravka, jednu stvar se svi pitaju

Objavljeno:

Holivudska glumica Dru Barimor (48) objavila je na Instagramu video u kojem se rasplakala. Na televiziji je bio film "Svadbeni pevač", zbog kog se prisetila snimanja s Adamom Sendlerom 1998. godine.

I dok se ona s nostalgijom priseća tih trenutaka sa seta, pratioci su bili u čudu zbog stana koji je Dru snimila u videu. Dnevni boravak u kojem je bila nije ni približno luksuzan kakav bi mogao da bude s obzirom na milione koje je zaradila u karijeri.

Pratioci su bili uporni u postavljanju pitanja glumici u komentarima gde se nalazi jer su zidovi prazni i u kući je stariji nameštaj.

"Čini se da voli staromodno uređenje", "Sviđa mi se što živi u tako skromnoj kući", "Možda je to hotel", "Zašto ima tako mali televizor? Šta se događa, uznemiren sam", "Moramo da ti kupimo veći televizor", neki su od komentara.

"Jako te volim, Adame Sendleru. 'Svadbeni pevač' mi se pojavio na TV-u kad sam se spremala da izađem iz kuće, ali nisam mogla to da propustim i morala sam da pogledam", istakla je Dru. Glumac joj je odgovorio i poželeo sve najbolje u novoj godini, te joj poručio da je voli.

Dru Barimor
foto: Instagram printscreen/drewbarrymore

Barimor se bavi glumom od mladih dana, a osim u "Čarlijevim anđelima", glumila je i u filmu "Slučajno zajedno", "Vrisak"...

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Story.hr/Karla Rumora/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.