CELA SRBIJA JE BILA OPČINJENA NJENOM LEPOTOM, A SAD SE BAŠ PROMENILA: Evo kako sad danas IZGLEDA Gabriela Spanić
Gabriela Spanić, Foto: Printscreen/youtube/ReviVal

IZNENADIĆETE SE

CELA SRBIJA JE BILA OPČINJENA NJENOM LEPOTOM, A SAD SE BAŠ PROMENILA: Evo kako sad danas IZGLEDA Gabriela Spanić

Izgled Gabriele Spanić nekad i sad

Objavljeno:

Izgled Gabriele Spanić, glumice koja se širom Balkana proslavila glavnom ulogom u seriji "Zlobnica", oduvek je bio tema svetske javnosti.

Još tada, tokom emitovanja popularnog projekta, govorilo se o njenoj gracioznosti, otmenoj lepoti, zanosnom pogledu, s druge strane licu nevinašceta koji bespogovorno osvaja.

Ta vrsta neverovatne transformacije omogućila je glumici da odigra sestre bliznakinje, s jedne strane zlobnicu i zavodnicu, s druge milu i dragu devojku čija dobrota na kraju pobeđuje.

Dugo se verovalo da je drugu ulogu odigrala Gabrielina prava sestra Dani Spanić, ali budući da nije potpisana u uvodnoj špici vrlo brzo teorija zavere pala je u vodu.

Ona je zapravo bivša manekenka. Godinama unazad bavila se isključivo tim zanatom, iako nije krila da su postojale ponude da postane i glumica.

Uprkos zavodljivim ciframa, svojoj sestri je prepustila glumu a ona zavladala pistom gde su jednako do izražaja došli lepota i stav.

Dugo, osim majke, niko dve sestre nije uspevao da razlikuje, međutim, kako godine prolaze, razlike se sve više naziru.

S obzirom na to da je ostala u šou biznisu i radila na sebi u smislu nege lica i tela, Gabriela se potrudila da mladolikost zadrži u meri u kojoj je to moguće.

Izgled Gabriele Spanić očigledno je potpomognut raznim tretmanima, što je u očima njenih fanova vrlo pohvalno te često i dalje nailazi na predivne komentare na konto svoje lepote.

Dani, s druge strane, okrenula se prirodi i nije toliko zainteresovana da iskosi oči, popuni bore botoksom, i usta hijaluronom, ostala je potpuno prirodna, čemu najbolje svedoče slike na Tviteru i Instagramu.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Strory)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.