POZIRALA KAO OD MAJKE ROĐENA, A IMA 57 GODINA: Intimu JEDVA PREKRILA, kakva BOGINJA
Glumica, Foto: prentscreen/instagram/halleberry

zgodna

POZIRALA KAO OD MAJKE ROĐENA, A IMA 57 GODINA: Intimu JEDVA PREKRILA, kakva BOGINJA

Svakako za ovakvu fotografiju i te kako treba hrabrosti

Objavljeno:

Hale Beri važi za jednu od najzgodnijih dama Holivuda, a uprkos činjenici da se bliži 60. godini njena atraktivnost ne jenjava. Upisala se u red onih dama koje su s godinama sve lepše, a čini se da ih je sve više - Dženifer Lopez, Sindi Kraford, Šeron Stoun, Sofija Vergara...

Glumica je nedavno na Instagramu podelila video u kome je objednila neke od trenutaka u 2023. godini u kojima je bila posebno izazovna i seksi. Među njima se posebno ističe fotografija na kojoj je potpuno naga!

Hale Beri je ovu fotku već objavila u aprilu 2023, a i tom prilikom izazvala je pravu "buru" na društvenim mrežama. Lepa 57-godišnjakinja na slici pozira na balkonu dok ispija čašu vina i to kao od majke rođena.

Slavna Amerikanka jeste gola, ali je intimne zone vešto sakrila specifičnom pozom. No, svakako za ovakvu fotografiju i te kako treba hrabrosti. "Radim šta ja hoću", kratko je prokomentarisala uz nju.

Podsetimo, Hale redovno trenira - navodno u pojedinim periodima i do četiri sata dnevno! Uživa u treninzima boksa, a pored toga praktikuje i trčanje, kardio trening visokog inteziteta, trening snage i jogu.

Uz sve to, ova lepotica ima i specifičan režim ishrane - praktikuje keto dijetu i metodu povremenog posta.

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso/Blic žena/prenela:B.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.