NEMA LEPŠE OSVETE OD OVE! TEK ŠTO JE BIVŠI PROSLAVIO JUBILEJ, ONA PROŠETALA MLAĐEG DEČKA: Anđelina NE GUBI vreme
Anđelina Džoli, Foto: Rick Davis / SplashNews.com / Splash / Profimedia

pobednica!

NEMA LEPŠE OSVETE OD OVE! TEK ŠTO JE BIVŠI PROSLAVIO JUBILEJ, ONA PROŠETALA MLAĐEG DEČKA: Anđelina NE GUBI vreme

Nakon razvoda od Breda pita, Anđelina Džoli je u javnosti viđena samo sa dva muškarca!

Objavljeno:

Slavna glumica Anđelina Džoli nakon razvoda od Breda Pita 2019. godine izuzetno retko se pojavljuje u javnosti sa muškarcima sa kojima bi mogli da je dovedu u vezu.

Samo dva puta je napravila izuzetak, sve dok nije juče u svojom butiku "Atelier Jolie" u Njujorku, fotografisana u društvu znatno mlađeg momka.

Fotografije su objavljene samo desetak dana nakon što je njen bivši suprug slavio šezdeseti rođendan, prvo u Parizu pa u Los Anđelesu, sa dvadeset sedam godina mlađom dizajnerkom nakita, Ines de Ramon.

Anđelina Džoli sa novim dečkom?
Anđelina Džoli sa novim dečkom?foto: BeautifulSignatureIG / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Slučajno ili namerno, i te kako svesna paparaca, Anđelina je napustila luksuznu prodavnicu u društvu javnosti nepoznatog momka.

Ćaskali su dok su izlazili iz butika u koji je ona došla sa telohraniteljima i decom, i delovali su poprilično blisko.

Momak sa slika po svemu sudeći prati modu, iako njegov hipsterski stil to ne odaje na prvi pogled, a Anđelina Džoli ne samo da se nije krila od paparaca već ih je i pozdravila osmehom.

Ne zna se zada kakva je veza spaja sa ovim mladićem, ali je više nego zanimljivo što je uslikana sa njim u jeku priča o Bredovoj romansi.

1 / 3 Foto: BeautifulSignatureIG / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumica je u poslednje vreme posvećena modi, što je polje interesovanja i njenog bivšeg muža. Nakon što je obišla svoj butik, viđena je sa sinom Paksom ispred iste prodavnice gde su bile i Zahara, Šajlo i Vivijen.

Glumica nakon razvoda nije zvanično bila u vezi, ali je u junu viđena u Malibuu u društvu poznatog bogataša. Reč je o britanskom milijarderu Dejvidu Mejeru de Rotšildu, sa kojim je glumica provela tri sata u restoranu.

Dok je izlazila iz restorana, Anđelina nije skidala osmeh sa lica, srdačno se osmehnula paparacima i kao da uopšte nije želela da sakrije ovaj sastanak od javnosti.

Nakon razvoda od Breda pita, Anđelina Džoli je u javnosti viđena samo sa dva muškarca!
Nakon razvoda od Breda pita, Anđelina Džoli je u javnosti viđena samo sa dva muškarca!foto: Vincenzo Aloisi/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Glumica je 2021. više puta viđena sa pevačem Vikendom, prvo u julu pa dva meseca kasnije ispred restorana Đorđo Baldi u Santa Moniki. Proveli su dva i po sata na večeri u privatnom delu objekta.

Anđelina je u restoran stigla pre Abela Tesfaja, kako glasi njegovo pravo ime, a onda mu se nakon večere pridružila u automobilu kojim su se uputili u njegovu vilu na Bel Eru. Sada se svi pitaju - da li je mnogima jedna od najlepših žena na svetu, konačno pronašla sreću u ljubavi...

Bonus video:

04:36

Anđelina progovorila o ljubavnom životu

(Espreso/Mondo/Žena Blic/Jelena Milenković/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.