POTVRĐEN UZROK SMRTI DEVOJKE KOJA JE UMRLA NA KONCERTU POZNATE PEVAČICE: Evo šta joj se DESILO, STRAŠNO
Foto: EFE/DJ JOHNSON

tragedija

POTVRĐEN UZROK SMRTI DEVOJKE KOJA JE UMRLA NA KONCERTU POZNATE PEVAČICE: Evo šta joj se DESILO, STRAŠNO

Objavljen je uzrok smrti Ane Klare Benevides

Objavljeno: 11:59h

Objavljen je uzrok smrti Ane Klare Benevides, 23-godišnje devojke koja je preminula na koncertu Tejlor Svift u Rio de Žaneiru.

Prema izveštaju tamošnjeg Instituta za forenzičku medicinu, Ana je preminula zbog iscrpljenosti od vrućine, prenosi Page Six. Imala je ozbiljno oštećenje pluća što je dovelo do kardiorespiratornog zastoja. Nije bila pod uticajem supstanci koje bi mogle da uzrokuju smrt.

Podsetimo, Ana je preminula dok je čekala početak koncerta koji se održao sredinom novembra na stadionu Estádio Olímpico Nilton Santos u Rio de Žaneiru. Lekari su na mestu događaja pokušali da ožive mladu obožavateljku, ali nisu uspeli. Benevides je prebačena u gradsku bolnicu Salgado Filho, ali je ubrzo nakon toga umrla.

Temperature u Riju su tada prelazile 38 stepeni, a brazilski Folha tvrdi da je na stadionu temperatura bila 60 stepeni. Vatrogasci su, navodno, pružali pomoć preko 1.000 obožavatelja koji su pali u nesvest.

"Ne mogu da verujem da uopšte ovo pišem. S tugom u srcu javljam da smo izgubili obožavateljku pre koncerta. Ne mogu rečima da opišem koliko sam slomljena. Imam jako malo informacija, znam da je bila predivna i jako mlada.

O ovome neću moći da pričam na bini jer me preplavi tuga kada i samo pokušam da pričam o tome. Želim da kažem da mi je žao i da su moje misli s porodicom i prijateljima preminule obožavateljke. Ovo je poslednja stvar za koju sam mislila da može da se dogodi kad sam planirala nastup u Brazilu", napisala je tada.

Bonus video:

01:06

NEMA ŠTA DA OČEKUJETE OD KURTIJA, NATERAJTE GA Drecun o novim provokacijama: Dovršavaju san o stvaranju VELIKE ALBANIJE

(Espreso/Kurir.rs/ Page Six/ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.