PRONAŠLA GA JE NA KAUČU, RUKE SU MU BILE ZALEPLJENE ZA NOGE: Bivša devojka Metjua Perija iznela JEZIVE DETALJE
Metju Peri, Foto: Youtube/The Late Show with Stephen Colbert

UŽAS

PRONAŠLA GA JE NA KAUČU, RUKE SU MU BILE ZALEPLJENE ZA NOGE: Bivša devojka Metjua Perija iznela JEZIVE DETALJE

Bivša devojka Metjua Perija je otkrila šokantne detalje iz njegovog života

Objavljeno:

Bivša devojka glumca Metjua Perija, Kejti Edvards koja je 2006. bila u vezi sa njim, a 2011. radila kao njegova asistentkinja otkrila je nepoznate detalje o njemu odnosno o njegovoj borbi sa narkoticama koju je on vodio godinama.

Prema njenim rečima, on je u jednom momentu preduzmeo ekstreman korak dok se nalazio u paklu poroka.

"Bilo je užasno", rekla je.

Kejti Edvard rekla je da je Metju Peri bio u veoma lošem stanju kada ga je pronašla u njegovoj kući u Holivud Hilsu.

1 / 2 Foto: EPA EMILIO FLORES

"Celu noć se drogirao obiljem droga, najverovatnije se radilo o krek kokainu... i drugim supstancama.

Pronašla sam Metjua na kauču, ruku su mu bile zalepljene za noge, bilo je očajnički tužno. Morala sam da upotrebim odstranjivač laka za nokte i maslinovo ulje ne bih li ga "oslobodila".

Bukvalno smo mu čupali dlake sa nogu i imao je crvene, sirove mrlje, bilo je prilično užasno".

Bivša devojka Metjua Perija Kejti Edvards oglasila se i pre nedelju dana kada je javno zatražila da se ispitaju njegovi lekari nakon što je potvrđeno da je ketamin (akutno dejstvo) uzrok njegove smrti. Glumac je pronađen mrtav 28. oktobra u đakuziju na svom imanju u Los Anđelesu, rezultati toksikoloških analiza objavljeni su pre desetak dana i uveliko se analiziraju.

1 / 2 Foto: David AcostaImage Press Agency BACKGRID Backgrid USA Profimedia

Izveštaj je pokazao da je Metju Peri umro od "akutnih dejstava ketamina" i utapanja - pri čemu je glumac imao slične količine ketamina u svom organizmu kao bolnički pacijent pod opštom anestezijom. Bio je podvrgnut terapiji infuzijom ketamina zbog depresije. Ali njegova poslednja terapija desila se nedelju i po dana što znači da nije mogla da izazove kobni ishod.

Kejti Edvards rekla je da ima mnogo pitanja bez odgovora. Edvards je poručila da ne veruje da je Peri kupio kentamin na ulici pa je naglasila da njegovi lekari moraju da daju dodatno objašnjenje.

"Prilično sam sigurna da bi se u njegovom mozgu infuzije ketamina kod lekara računale kao da je još trezan. U njegovom mozgu to nije isto kao otići na ulicu kupiti krek ili heroin. Nisam se iznenadila kada je izvešće medicinskog istražitelja objavljen. Već sam znala o čemu se radi pa me nije šokirao".

1 / 2 Foto: MediaPunch BACKGRID Backgrid USA Profimedia

Dodala je: "Nisam bila tamo pa ne znam tačno šta se dogodilo, ali poznajem Metjua kao osobu i prijatelja i znam obrasce koji su doveli do ovoga. Mogla sam to da vidim sa daleke udaljenosti, nije izgledao dobro tokom poslednjih nekoliko nedelja svog života.

Trezni ljudi koji su ga poznavali nikada se nisu družili as njim kad bi bio pod dejstvom narkotika tako da nisu mogli da vide znakove". Rekla je da je glumčeva poslednja objava na Instagramu koja prikazuje kako leži u đakuziju, bila signal da se on ponovo drogira.

1 / 2 Foto: EPA PHOTO/EPA/OLAF KRAAK

Kejti Edvards je majka četvoro dece i vodi ranč konja u Kaliforniji, razgovarala je poslednji put sa Perijem prošle godine, kada je objavljena njegova autobiografija.

"Metju je voleo da eksperimentiše sa različitim lekovima. Želeo je da isproba različite stvari kako bi video šta mu najbolje odgovara. Sećam se da je u jednom trenutku dobio heroin i jedan od njegovih prijatelja pokazao mu je kako da ga koristi.

Uvek je voleo da proba različite stvari, ali prilično sam sigurnada je ketamin nova stvar jer ga nikad nisam videla da to upotrebljava", napomenula je.

Bonus video:

00:45

ESPRESO: Trg glumaca

(Espreso/Blic Žena/Jelena Milenković/Preneo:N.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.