DA LI JE OVO MOGUĆE? Napravila profil na ONLYFANSU i zaradila OGROMNU LOVU: Svi žele da vide njene PRIVATNE FOTKE
Foto: Instagram/thenewclassic

ovo niste znali

DA LI JE OVO MOGUĆE? Napravila profil na ONLYFANSU i zaradila OGROMNU LOVU: Svi žele da vide njene PRIVATNE FOTKE

Koliko će neko zaraditi, zavisi koliko je popularan na drugim društvenim mrežama

Objavljeno: 08:23h

Iako je TikTok postao jedna od najpopularnijih društvenih mreža, jednoj je popularnost takođe skočila, a to je OnlyFans. Ova platforma ipak nije baš za svakoga, ali je mesto gde se zarađuju velike cifre.

OnlyFans postoji od 2016. godine i najveći procvat je doživela tokom pandemije, kada su ljudi tražili nove mogućnosti za rad od kuće i dodatnu zaradu. Zamišljen je kao mesto gde će fanovi plaćati mesečnu pretplatu da vide ekskluzivne sadržaje svojih omiljenih javnih ličnosti. Ali njegova se primarna funkcija okrenula, pa je platforma OnlyFans postao mesto na kojem najčešće korisnici pokazuju malo više – ali ne svog života, već tela.

Radi tako da korisnici svojim pretplatnicima postavljaju mesečnu pretplatu na svoj sadržaj. Koliko će neko zaraditi, zavisi koliko je popularan na drugim društvenim mrežama. Iako se uz OnlyFans vezuje eksplicitan sadržaj, neke javne ličnosti poput Cardi B ne objavljuju gole fotke, a zarađuju milione dolara mesečno.

1 / 6 Foto: Printskrin: Instagarm/iamcardib

Iako ima i izuzetaka, oni koji ga stvarno koriste kako je i prvobitno planirano, da sa fanovima dele nove videe snimanje spotova, muziku, slike, momente iza scene i druge ekskluzivne materijale koje ne objavljuju nigde drugde. Evo i ko je ove godine najviše zaradio:

5. Bivša devojka Kanjea Vesta, Amber Rose, do sada je zaradila impresivnih 26 miliona dolara na platformi (gde naplaćuje 5 dolara mesečne pretplate).

4. Bivša Diznijeva zvezda Bela Torn zaradila je 32 miliona dolara.

3. Blek Čajna koja je, nakon što je naplaćivala 19.99 dolara mesečno za gledanje sadržaja, zaradila 35 miliona dolara.

Blek Čajna
Blek Čajnafoto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

2. Reperka Kardi Bi koja je nedavno zaradila dodatnih 10 miliona dolara, a njena ukupna zarada sada iznosi neverovatnih 45 miliona dolara.

1. Reperka Igi Azaleja koja dve godine nije objavila novu muziku, do sada je zaradila 48 miliona dolara na OnlyFansu, a to je učinila u manje od godinu dana otkako je otvorila svoj račun.

Igi Azaleja
Igi Azalejafoto: Instagram/thenewclassic

Bonus video:

01:46

BALKAN U RIZIKU OD ZEMLJOTRESA JAČINE 7 STEPENI PO RIHTERU?! Holandski seizmolog za Kurir: Najugroženije tačke u ove dve zemlje

(Espreos/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.