BUKVALNO DRUGA OSOBA! ZABORAVITE NA STARU ŠEHEREZADU, DANAS IZGLEDA POTPUNO DRUGAČIJE: Pogledajte je samo
Berguzar Korel, Foto: PROFIMEDIA

novi imidž

BUKVALNO DRUGA OSOBA! ZABORAVITE NA STARU ŠEHEREZADU, DANAS IZGLEDA POTPUNO DRUGAČIJE: Pogledajte je samo

Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis

Objavljeno:

Berguzar Korel je jedna od najpopularnijih turskih glumica otkako je glumila Šeherezadu u seriji "Hiljadu i jedna noć" 2009. godine.

Nju su godinama kritkiovali zbog izgleda, ali ona je sada potpuno promenila je imidž. Glumica je u seriji imala prepoznatljivu tamnu, dugu kosu, a sada se ofarbala u plavo i nosi veoma popularnu bob frizuru.

Korel i njen suprug Halit Ergenč bili su glavni likovi popularne turske serije koju su mnogi u Srbiji obožavali. Oni su se zaljubili na snimanju serije "1001" pa su napustili svoje tadašnje partnere kako bi mogli da budu zajedno.

Naime, Halit je bio srećno oženjen i sa svojom 13 godina mlađom suprugom Gizem čekao je prvo dete, a onda se zaljubio u koleginicu sa kojom je radio.

Kako joj je Halit jasno dao do znanja da je zaljubljen u drugu Gizem je odlučila da prekine trudnoću. Pričalo se da je Halit nije sprečio, nego je odlučio da joj isplati pozamašnu sumu novca i da tako završi brak i ljubavnu priču sa njom.

Berguzar je ostavila tadašnjeg dečka i ubrzo se udala za Halita. U braku su od 2009. godine i imaju troje dece: sinove Alija i Hana i ćerku Lejlu. Godinama su ih razvodili i pričali da je Halit vara jer u Turskoj važi za velikog ženskaroša, ali oni su svaki put pobijali te glasine i još uvek su u braku.

Bonus video:

00:13

ESPRESO OTKRIVA! SLADJA ALEGRO ZAPEVALA PROLAZNICIMA NA ULICI: Klub KRCAT, ljudi stajali u redovima ISPRED

(Espreso/Kurir/A.M./Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.