NI TRAGA NI GLASA OD STARE VERZIJE! NEKAD BILA SLATKA PLAVUŠICA ZA KOJOM SU ŽUDELI: Danas je DRUGA ŽENA
Ejmi Smart, Foto: Randy Shropshire / Getty images / Profimedia

slatkica Holivuda

NI TRAGA NI GLASA OD STARE VERZIJE! NEKAD BILA SLATKA PLAVUŠICA ZA KOJOM SU ŽUDELI: Danas je DRUGA ŽENA

Izgled Ejmi Smart menjao se tokom godina, evo kako sada izgleda omiljena slatkica Holivuda

Objavljeno: 20:02h

Početkom dvehiljaditih atraktivan izgled Ejmi Smart i njen neosporivi glumački talenat bili su glavna tema u svim stranim medijima.

Posle debitantske uloge u horor filmu producenta Martina Kunerta „Campfire Tales“, 1997. godine, ređale su se manje role u „Starship Troopers“ i u „The Last Time I Committed Suicide“.

Veliku popularnost donela joj je glavna uloga u tinejdžerskoj drami „Varsity Blues“ 1999. godine, kao i uloga Rubi u televizijskoj seriji „Felicity“.

Sa Rajanom Rejnoldsom i Anom Faris glumila je u filmu „Just Friends“, a godinu dana kasnije i u ostvarenju „Peaceful Warrior“. Ipak, ogromna slava koju su joj mnogi predviđali odjednom je utihnula.

Tokom godina izgled Ejmi Smart se menjao, kao i njena interesovanja. Na njenom Instagram-profilu pre glumačke profesije piše „Mama medvedica koja pleše“, „Žena“ i „Zaštitnica životne sredine“.

Glumica i njen suprug Karter Osterhaus čak su se obavezali da venčanje 2011. godine u njegovom rodnom gradu Travers Sitiju u Mičigenu bude što je moguće bliže konceptu Nultog otpada.

Niz godina borila se za potomstvo, a potom je, uz pomoć surogat-majke, dobila naslednicu Floru.

Sudeći po fotografijama na Instagramu, Ejmi je još uvek prepoznatljiva po prelepim očima, a ne libi se da objavljuje svoja prirodna izdanja, bez filtera i šminke.

I dok jedni komentarišu da nema ni traga od one fatalne lepotice, drugi smatraju da je glumica podjednako lepa kao i u mladosti.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.