STRAŠNI DETALJI OPTUŽNICE PROTIV PEVAČA SADA SU DOSTUPNI SVIMA: Da li je MOGUĆE da se IŽIVLJAVAO nad devojkom?
Eksl Rouz, Foto: Print Screen Youtube/NostalgicRock Videos

strahota!

STRAŠNI DETALJI OPTUŽNICE PROTIV PEVAČA SADA SU DOSTUPNI SVIMA: Da li je MOGUĆE da se IŽIVLJAVAO nad devojkom?

Ona je protiv njega podnela tužbu za seksualni napad

Objavljeno:

Eksl Rouz, frontmen čuvenog sastava "Guns N' Roses", suočava se sa teškim optužbama koje je protiv njega podnela nekadašnja manekenka Šila Kenedi, za seksualni napad.

U optužnici su izneti svi detalji onoga što joj je, kako ona tvrdi, Eksl radio.

Prema dokumentima do kojih je došao TMZ, Kenedi kaže da je upoznala Eksla u njujorškom klubu u februaru 1989. godine i da se vratila na privatnu zabavu u njegovom hotelskom apartmanu kojoj je, kako kaže, prisustvovala gomila ljudi koji su se navodno drogirali.

Otkriveni stravični detalji optužnice protiv frontmena 'Guns N' Roses'
Otkriveni stravični detalji optužnice protiv frontmena "Guns N' Roses"foto: EPA/ Victor Lerena

Tvrdi da joj je Aksl nabacivao, što joj je u početku nije smetalo, odnosno sve dok navodno nije ispraznio prostoriju tako da je ostala samo ona, još jedna manekenka i njegov prijatelj sa leve strane. Kenedi tvrdi da je videla da Eksl ima agresivan seks sa drugom manekenkom pre nego što je pobegla u drugu spavaću sobu sa pevačevim prijateljem, a onda je sve otišlo dođavola.

Kako Šila kaže, Aksl je pobesneo na drugu ženu i udario je, zatim oterao, samo da bi navodno kasnije došao u drugu sobu i otkrio da je Šila još uvek tamo i u tom trenutku, ona tvrdi, da ju je povukao za kosu nazad u svoj krevet, vezao joj ruke čarapama i seksualno je napao. Kenedi kaže da nikada nije pristala na taj čin i da se osećala nadvladano dok se to dešavalo.

Nakon toga, Kenedi kaže da je ostala traumatizovana tvrdeći da je iskusila anksioznost i depresiju nalik PTSP. Ona takođe tvrdi da je i njen ljubavni život uništen i sada traži odštetu. Kenedi je i ranije javno pričala o tome.

1 / 3 Foto: Print Screen Youtube/NostalgicRock Videos

Predstavnik pevača još uvek nije komentarisao.

- Očekujemo da će odluka Šile Kenedi da podnese ovu tužbu biti važna prekretnica za muzičku industriju - navodi njena advokatica i dodaje:

- Njen iskaz je, nažalost, previše tipičan za kulturu nasilja i seksualnog nedoličnog ponašanja kome je decenijama bilo dozvoljeno da postoji naočigled svih. Ne radi se samo o pojedincima koji su iskočili iz koloseka, već o industrijskom sistemu koji im omogućava, a zatim prikriva njihovo loše ponašanje i zločine, ućutkava preživele i normalizuje seksualni napad. Nadamo se da će Šilina hrabrost pomoći drugim žrtvama da pronađu svoj glas.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.